Ajdovščina – kam in kako
3 papige so bile tam kjer je sedaj samski dom. mislim da lokala 3 papig ni več, oz možno da je v sklopu s tem samskim domom. je pa to (ta samski dom) zna sredini – med obema “glavnima” cestama , ki se tam pri pokopališču (tam je tud Avto Batič) združita v eno in nadaljujeta pot proti Cesti[/quote]
Kolikor vem so 3 papige se tam? �
Vertigo je se aktualen…tam smo mi zurali ob vikendih �
U Leone…dokler sem zivela v Ajdovscini vsak teden po eno banjico tja �
Je pa tudi en lokal poleg prodajalne s kebabi in takim, tam ce gres cez cesto pri slascicarni…samo imenane vem ��[/quote]
PASHA KEBAB zravn je slaščičarna Pika. ta pasha , v teh prostorih je bla fuuul nazaj slaščičarna castra al nekaj tazga in tisto okno (sta dve samo tisto najboj levo) ki gleda na dovoz pred kinodvorano in na par parkpatzov, no pa še en kiosk je tam, tam si naroču sladoled
mambica, pa pičis pa sta bili kdaj na Ajdovščinma v maju v časih ko so en teden pred to zadevo prišli iz Vipavske vinske kleti in postavli štadnte dnevno dovažali alkohol v obliki vina in je potem narod sem in tja prenočeval tud v bližnih jaških pod vedrim nebom?
Ne…Se pa spomnim enih par, ki so tam pri samskem po tleh spali in par se jih je tja pricinglalo � (Takrat je Primorje se obratovalo �)
Pa ti se spomnis novoletne zurke ene 4 leta nazaj, ko sta dva pijanca se tepla tam ob Wcjih in jih dol zrusila? �
Pa drsalisce je bilo tam nekje zraven, ljudje pa pijani drsat � ( me je tako bolel trebuh od smeha) �
Ne…Se pa spomnim enih par, ki so tam pri samskem po tleh spali in par se jih je tja pricinglalo � (Takrat je Primorje se obratovalo �) ne tega se ne spomnim
Pa ti se spomnis novoletne zurke ene 4 leta nazaj, ko sta dva pijanca se tepla tam ob Wcjih in jih dol zrusila? � a tako, pijanci. Mi smo pa mladino krivili in jih z vandalizmom povezovali
Pa drsalisce je bilo tam nekje zraven, ljudje pa pijani drsat � ( me je tako bolel trebuh od smeha) �[/quote]
drališče je spet aktivno, letos že drugo leto (zadaj za gradom).
NajprejIrglce : So iz Vipave.
Castra je bila slascicarna na vogalu, mal po sturskem mostu, blizu Licne hise oz danes se mi zdi da je tam pekarna oz ta je mal naprej. Pri Piki pa je bila zraven vcasih ena druga slascicarna, v oš smo govorili, da noter delajo packi,haha. Sladoled niti zdalec ni bil pol tolk dober kot v Piki. Potem so tam naredili Ham ham. Enkrat se naj bi tam nekdo s hrano zastrupil,zato je hitro propadlo.
Ne…Se pa spomnim enih par, ki so tam pri samskem po tleh spali in par se jih je tja pricinglalo � (Takrat je Primorje se obratovalo �) ne tega se ne spomnim
Pa ti se spomnis novoletne zurke ene 4 leta nazaj, ko sta dva pijanca se tepla tam ob Wcjih in jih dol zrusila? � a tako, pijanci. Mi smo pa mladino krivili in jih z vandalizmom povezovali
Pa drsalisce je bilo tam nekje zraven, ljudje pa pijani drsat � ( me je tako bolel trebuh od smeha) �[/quote]
drališče je spet aktivno, letos že drugo leto (zadaj za gradom).[/quote]
Vem da je za gradom 🙂
Mogoce ves do kdaj naj bi bilo aktivno ali ze ni vec?
drališče je spet aktivno, letos že drugo leto (zadaj za gradom).[/quote]
Vem da je za gradom 🙂
Mogoce ves do kdaj naj bi bilo aktivno ali ze ni vec?[/quote]
http://www.tic-ajdovscina.si/?vie=cnt&id=2009021314163810&lng=slo
sam jaz bi prej poklical kako je s to zadevo ker datum na slikah je malo drugačen kot tisti pri info. No tisti pri info je svež na sllikah pa s pretečenim rokom
pokliči pa se pozanimaj ali stvar še dela in če so tiste navedene cene taprave
Vem da je za gradom 🙂
Mogoce ves do kdaj naj bi bilo aktivno ali ze ni vec?[/quote]
http://www.tic-ajdovscina.si/?vie=cnt&id=2009021314163810&lng=slo
sam jaz bi prej poklical kako je s to zadevo ker datum na slikah je malo drugačen kot tisti pri info. No tisti pri info je svež na sllikah pa s pretečenim rokom
pokliči pa se pozanimaj ali stvar še dela in če so tiste navedene cene taprave[/quote]
Najlepsa hvala Whitecow 🙂
Se obstaja se… �
Sporoci kdaj prides, gremo skupaj na en sljadoljed 😀
Forum je zaprt za komentiranje.