Ajde zdaj pa iskreno
Ok, ne bi preprodajala krzna, ne bi ubila živali ( npr. kot edina možna služba v klavnici ), sem raje lačna……., nezakonitosti itak odpadejo. Ja, ja sem privatnica in NE goljufam pri davkih ( ne mečem wc papirja v stroške, če ga kupim za doma )., Tole o obiranju dedca pa mene baš boli, otroci so njegova skrb in , če je tolk butast, da raje mene financira, sorči. Glih tolk lahko keš zagoni za kake tipične moške igračke , pa bo mularija spet lačna. itak, pa takega dedca še pogledam ne, kamoli , da bi ga obirala 🙂
Eh, to so trapasta vprašanja. Zdajle sem lahko fina, ker imam dobro službo in dveletno (dobro) plačo v banki.
Če bi mi šlo za nohte, če bi mi grozilo, da me bodo zaradi dolgov vrgli iz stanovanja, če bi otroci stradali, bi pa najbrž počela marsikaj.
Mislim, da ravno ubila ne bi koga, kradla in prostituirala bi pa se, če bi znala iz tega naresti dober biznis.
Denar je v službi človeka in ne obratno, ko postane obratno lahko hitro postaneš suženj samega sebe.
Meni pomeni dostojno preživetje, da si lahko privoščim kar si želim, tudi kakšne nepotrebne stvari, bolj za dušo…
Nikoli ne bi služila denar, kjer bi se moralo ubijati živali. Ne bi se ukvarjala s kakšno preprodajo mamil, človeških organov, tudi ne bi želela pridobivati denar na goljufiv način ali z izkoriščanjem sistema v državi.
Dela pa se ne bi branila, kjer bi se pošteno zaslužilo. Ne bi mi bilo nič “izpod časti”.
Hvala Bogu imava oba z možem zaenkrat dobri službi in plači zadostujeta za pokrivanje vseh stroškov, in nam omogočata življenje po naših željah in potrebah.
Ni pa nobeden od naju materialist in nisva “lakomna” na denar. Prednost dajeva drugim, za naju bolj pomembnim stvarem. Želim si, da tako tudi ostane.
Eni tako, drugi drugače. Kakor komu paše.
Tako. Dovolj me imate za danes. Zdajle pride mož iz šole. Pa pa
Jo je bolj malo tu… sami neki iber pošteni in zadovoljni z vsem kar imajo….
Jaz pa v primerjavi z drugimi, imam kar precej solidno plačo, a bi imela definitivno rada še xkrat večjo. Sem rada obkrožena z lepimi, ja, prav berete, lepimi, materialnimi dobrinami. Saj lepo je imeti ravno prav denarja za preživetje, je pa daleč bolj lepo, če ga imaš toliko, da ti sploh potem denar nič več ne pomeni, da si lahko obkrožen z dejansko lepimi, kakovostnimi, umetniškimi če hočete, stvarmi.
Imela bi rada veliko hišo, opremljeno z vrhunskim pohištvom, lep bleščeč avto, negovanim vrtom, bogato opremljene omare z originalnimi Hermes ali LV torbicami, MiuMiu ali Prada čevlji, Chanel kostimi, Victoria secret lingerie, Cavalli kavbojkami za prosti čas in podobno.
A po drugi strani, kljub vsem tem mojim sanjam, niti pod razno ne bi škodovala drugim, kradla, delala karkoli protizakonitega, nemoralnega,………..
IN če povzamem eno in drugo, bom očitno, kljub letom o zgoraj naštetem le sanjala. Vsaj sanje mi niso prepovedane, se pa drugače iz leta v leto bolj zavedam tudi druge plati vsega tega, da notranje zadovoljstvo ni pogojeno z materialnimi dobrinami…..
Toliko.
Mi je zanimivo, kako rečete nič kriminalnega. So redki, ki niti malo ne opeharijo DURS pri nas, vsaj med podjetniki nas je nekaj takih, tako da jaz za sebe ne morem rečt, da ne bi naredila nič kriminalnega 😉
Ok, ne bi lih ropala banke, razen če je zagarantirano, da pol lepo na Havajih al pa Braziliji preživljam ostali del svojega življenja v brezdelju hehehe. Za denar bi naredila marsikaj, samo dvojnega ne. Nikoli se ne bi mogla poročiti z nekom le zaradi denarja. Tega ne bi mogla, ker vem, da mi ne bi špilalo. Ko bi imela Cavali kavbojke in Manolo čevlje, mi za to več ne bi bilo mar, če ob sebi ne bi imela nekoga, do katerega bi imela tista taprava čustva. Pa nikoli ne bi seksala za denar. Evo, s tem ne bi mogla nikoli živet sama s sabo, z vsem ostalim pa z lahkoto :).
jaz bi se pa z lahkoto porocila zaradi denarja,interesa kakorkoli ze temu recemo,samo ferplej seveda,nebi lagala da ga ljubim in ostali bla,bla,realno bi se sla karte na mizo oba..vzajemno ti meni to,jaz tebi to..glede sexa pa tako,ce mi je moski zelo sex.privlacen ga ne rabim ljubit in podoben sentimenti shit,ravnotako on mene ne-sexava pa lahko se vedno,ce hoce seveda,ce noce pa tudi prav,v vezi iz interesa je sex in romatika postranskega pomena..
Kdo bi te pa vzel, če bi vedel, da ga nimaš rada že sprve. Mogoče bi bla žena kakemu skritemu bogatemu geju hehe. Pa ne, meni denar nič ne pomeni, če vsega izobilja ne bi mogla delit z nekom, ki ga ljubim. Čist tak, pa nisem neki sentimentalen tip, sem flegma oseba, ampak tu nekje je meja, kjer denar za mene ni vse. Bi pa z lahkoto oropala banko, vzela podkupnino, prodala kg kokaina hehe in odšla v tople kraje s svojim otročkom seveda 🙂
Kdo bi te pa vzel, če bi vedel, da ga nimaš rada že sprve. Mogoče bi bla žena kakemu skritemu bogatemu geju hehe. Pa ne, meni denar nič ne pomeni, če vsega izobilja ne bi mogla delit z nekom, ki ga ljubim. Čist tak, pa nisem neki sentimentalen tip, sem flegma oseba, ampak tu nekje je meja, kjer denar za mene ni vse. Bi pa z lahkoto oropala banko, vzela podkupnino, prodala kg kokaina hehe in odšla v tople kraje s svojim otročkom seveda :)[/quote]
ja kako me je pa tale vzel,sej ni vse v ljubezni,zaupanje,iskrenost in odprte karte je bistvo,ljubezen mine in zaupanje in odprte karte z njo..samo poglej kaj se dogaja okoli lazi,prevare,gnjavaza ,alko,nasilje pa racuni da so si ti ljudje cedili med do nezavesti nekoc ..itd.. ..jaz njemu to ,on meni to in cisto odlicno funkcionirava,ni kje si bil in s kom,kdaj prides,zakaj to ,zakaj ono..
isti drek je v vecini zakonov,edina razlika je da pri njih mine,pri nama pa nima kaj mint ,ce sploh bilo ni haha
jaz imam sebe tako rada,da ne rabim ljubezni moskega,si jo toliko poklanjam,da je ze hudo haha
evo vidis jaz pa nebi ropala,se manj pa kokain prodajala..nisem lih tip za take podvige haha
solarij? ni se bil v solariju
vzdrzevana?pod vzdrzevana si predstvaljam osebo ,ki nima svojih financ,jaz jih imam,tako da bi bila tezko vzdrzevana,bolje se slisi sponzorirana..in kaj je s tem narobe,s tem ce vzames od moskega kar ti ponudi,podari ??
nikar ne bodite fovz,z veseljm vas poucim o tem kako postane moski radodaren..
ljubica?kako ce sva se uradno vezala,ce ima pa on kako ljubico pa bog mu jo pozegnaj
Se strinjam. S polno ritjo je lahko srat. Dokler človek ni v tej situaciji, nihče niti zase ne more vedeti, kaj vse je pripravljen narediti.
Drugače pa meni denar v trenutni situaciji, ko imam svoje stanovanje, dokaj varno službo in samo enega otroka, ne pomeni veliko oz. mi povprečna plača povsem zadostuje. Nimam sicer audija, ne hodim na Maldive, lahko pa otroku privoščim plesni tečaj, preveč igrač, sebi kako oblekico in masažo, poletni dopust v Dalmaciji… in če bo tako ostalo še naprej, bom zelo zadovoljna.
Forum je zaprt za komentiranje.