ajde tipčki
a lahko Pozabiš punco kateri si ljubil do ušes, in verjel v to, da imata skupno prihodnjost. Govorim o 20mesecih, ko si bil vedno pri njej in podobno. Skupaj sta dala od prvega spolnega odnosa, do resnejšjih pogovorov, o skupnih nočeh, od skupnega kuhanja, ….. ma vse finte ki jih lahko delate skupaj. In sedaj po parih dneh si najde novo ljubezen, ter trdi kako jo ljubi, ko pa tebe zagleda pa te sm gleda, pa s kom si pa kaj počneš?
lahko pozabiš ? odkrite odgovorje pričakujem
strinjam se z SomeOne-om, ker jaz ravno zdaj to preživljam…s tem da še nisva imela nič več kakor dobro prijateljstvo ki je raslo v ljubezen…očitno se je naveličal trudit okrog mene…narobe me je razumel…nisem nikdar mela namenov se norca delat iz njega…čas sem pač rabila ker sem pač tako zelo ranljiva zaradi prejšnje ljubezni…
in ravno ko ga srečam po enem tednu ko mu želim dati srce mu izpovedati ljubezen….ga vidim v objemu druge…nikdar v življenju se še nisem ponižala tako kot tisto noč ko sem mu poslala najmanj 10sms-jev in pustila 10 klicev da mi bo razneslo srce naj mi odpiše karkoli…pa ga ni ganilo…ni mi odpisal ni se mi javil…drugi dan mi je celo napisal “ne teži mi…!”…on ki je meni govoril o ljubezni naj me ne bo strah…on ki je meni govoril da naj ga ljubim večno… da ne želi da bo vse skupaj le trenutno…
občutek imam da bom umrla od bolečine…da mi bo srce razneslo…in on se mi nič več ne oglasi…izbrisal me je iz svojega življenja …a jaz njega nemorem…danes sem mu po enem tednu zopet poslala sms če je še vedno jezen name…in ni mi odgovoril…vem da me ne želi več v svojem življenju ampak nevem kaj naj naredim…mene tko boli…ne morem kar pozabiti…ima kdo kakšen nasvet…
kaj bi dala da vem da na trenutke še vedno pomisli name…ampak dvomim…v njegovem življenju je zdaj druga…in ona je zdaj vse tisto kar sem bila prej jaz…kajne???
hja…
To je res ZELO tezka situacija, ampak kot pravijo, neves kaj imas dokler tega ne izubis, a takrat je ponavadi ze prepozno…
..po toci zvoniti je prepozno…
Kako ga pozabiti???
Jaz bi si recimo nakopal full dela (ali studij-ucenje) na glavo, da nebi imel casa mislit, hodil bi ven s kolegi na kavo in se o tem NEBI pogovarjal (ali pa, odvisno kaka oseba si?). Ko bi cas mineval bi lazje zivel in nebi vec islil na njo. Potem s casom bi spoznal kako drugo zanimivo….
Zavedaj se samo nekaj…
Life is 2 short 2 live it yust 4 U ! (nelly Furtado)
Tako da se ne prevec sekirat, ker tako je moglo bit… vem vem, bos rekla da ni res, pa bos videla da bos ces cas vesela da se je to zgodilo, ker…. bos pol povedala zakaj 😉
papa
SomeOne
Sanja & Daniela
ŽIVI IN PUSTI ŽIVETI!
Ljubezn je ali pa je ni, ne da se je izsiliti. In če je bila pa je ugasnila, je pač žal ni več. Vem da boli. Ali ne boli še bolj, da nekomu ki ti pomeni vse greniš življenje zaradi lastnega egoizma?
Včasih je lažje oditi kot pa vztrajati. Živi za jutri in se uči iz preteklosti. Kot je bilo že povedano, življenje je prekratko, da bi živeli v preteklosti.
Lp, Sara
Jao!
Ko takole človek prebira tvoje poste pri različnih temah, mu nehote pride naprej, da si zelo zakompleksan glede svojega intelekta in zato iščeš enake lastnosti pri drugih (če jih nimajo, jih pa najdeš) in s tem, ko drugim dopoveduješ kako neumni so, hraniš svojo bolno dušo in si pomagaš čutiti se več vreden in pametnejši. Ponavadi ne odgovarjam na tvoje poste, ker nisi vreden človekove pozornosti. Ampak zdaj si pa res ne morem več pomagat. Pejt no, prosim, na obisk h kakšnemu psihiatru. Naredil boš korist sebi in temu forumu. Da boš sposoben normalno komunicirat z ljudmi. Ne jemlji tega kot žalitev, ker to ni. Jaz resno mislim, da je nekaj narobe s tabo. Tudi ne rabiš odgovarjat na ta post. Ni zato napisan. Napisan je zato, da mogoče malo pogledaš vase, stopiš korak stran in vidiš sliko iz druge perspektive.
Pa lep pozdrav!
Vec kot das zensk/tipov skozi, prej najdes pravega zase in razumes te tri pojme: Ljubezen, prijateljstvo in seks. Ves kdo potrebuje samo prijatelja, ves kdaj je poleg strasti tudi ljubezen, bolje razumes sebe in svoje potrebe in s tem potrebe, custva drugega.
Bistvo je v tem, da sva dva, ki misliva, da naju mora drugi razumeti, pozabiva pa, da bi morala midva prvo razumeti drug drugega. DAJ OBOJESTRANSKO!!!
Forum je zaprt za komentiranje.