Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ajde Lina… comments here

ajde Lina… comments here

…………………….

Njena izgovorjava je vsakič slabša… Če ne bi poznala besedila, ne bi razumela niti besede.
Saj vem da je to 7-letni otrok, ampak lahko bi ji dali pa kakšno slovensko za zapet…

prvič imam res filing da poje, men je super 🙂 vidi se da zraven ful uživa

meni žal ne “potegne”
luštna, ima nek talent, ampak je za v peskovnik, ne pa za na oder

Ah, izgovorjava je za sedemletnico čist super, samo pač ni moja favoritka, ne padam dol. Ni pa slaba.

Izgovorjava res ni bla najboljša, ampak meni se je danes res zdelo da mala uživa.

Ta mala je neverjetna!
Ta pesem, ki jo je zapela, je tako zahtevna, da je ne zapojejo zlepa šolane pevke. Skratka, ta mala raztura! Izgovorjava? Slab izgovor! Pesem je tehnično dovršeno odpela in to šteje! Izgovorjava pa še odraslim dela težave, no … medna ne tekmuje, da je talentirana za angleščino :-))))))

Res je carica!

Ampak tudi jaz ne vem, če je za zmago. Naj še malo hodi v strmino, ima čas.

Občudujem jo zaradi neverjetne samozavesti, bravo. Ampak lahko bi ji izbrali primernejšo pesem, mene zmrazi, ko majhna punčka poje meseno pesem.

Uboga deklica. Ne rečem da ne poje lepo, ampak besedila so zanjo zelo neprimerna. Pa še nekajkrat ga je fušnila. Moj glas gre Maji.

Ah, daj no. Tole je bil njen najslabši nastop od vseh treh. Da ne govorim o tem, da ne zna izgovarjat besed…

Punčka poje pesem, ki je neprimerna njeni starosti, se giblje na odru neprimerno njeni starosti – in kaj je zdaj tu pozitivnega??????? Zamislijo naj se nad sabo…

Res, ko je zatisnila oči in se kao senzualno zagibala, se mi je kar obrnilo. Nori so, res.

Ma kakšna carica, Lina je otrok z razponom glasu v oktavah, ki so značilne za odpete pesmi.

Otroci med 7 in 9 letom starosti , če imajo seveda dober glasbeni posluh, brez težav zapojejo tako tonsko zahtevne skladbe. Zakaj? Zato, ker je njihov razpon glasu ponavadi v 3. do 4. oktavi, kar je pri odraslih pevcih z zrelim, odraslim (!!!) glasom možno le z dobro natreniranostjo.

Torej za Lino je petje tovrstnih zahtevnih pesmi “piece of cake” v tej starosti. V puberteti se pa ton glasu in zmožnost pevskega obsega začne spreminjat, oz. tonsko nižat…Potem je pa z razponom glasu kmalu tam, kjer je tudi večina pevk,, no v SLoveniji je nekaj izjem (npr. Nuša Derenda in Darja Švajger).

Je pa res, da je bilo več kot očitno, da je opravila nekaj lekcij z glasbenim pedagogom, ki ji je verjetno pokazal pevske “trike”, kot so npr. glissando ( = povezava tonov med seboj z drsenjem) in pa glasovne variacije na osnovno melodijo….Tega 7-letni otrok brez naučenosti ne zna.

Mene rezultati telefonskih finalnih glasbenih glasovanj vedno razjezijo, ker niso realni. In tudi v tem primeru niso bili, ker Lina še nima “odraslega” glasu, tako kot večina ostalih udeleženciev. Tudi Peter Vode mora še zmutirati.

Maja Keuc je prva in edina prava zmagovalka tega šova !

prednisone purchase canada prednisone 20 mg generic where to buy prednisone in australia
https://prednisonet.com prednisone pill 10 mg
prednisone buy online nz prednisone online for sale prednisone

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close