aja, pa še rdečilo za ustnice.. dolgoobstojno
Permanentini make up v kozmetičnem salonu morda? Tudi za tvojo spodnjo temo. 😉
Ah, tako dooolgo obstojno pa spet ne rabim, he he… Recimo, da sem dosedaj bolj kot ne posegala po ličilih srednje cenovnega razreda… Ki so bila sicer kar zadovoljiva. Sem pa predkratkim kupila malce dražje zadeve in bila kar razočarana… Zato malo sprašujem, ker se mi Chanelova dolgo obstojna šminka, katero mi je predlagala prodajalka v Müllerju, ni tako dobro obnesla, dejansko ni bila nič bolj obstojna kot kakšna več kot pol cenejša.
Svetujem ti, da si na pogledš http://www.youtube.com/watch?v=zB5gmfgo0u0&feature=related ali podobne videe. Tega se ogromno dobi za pogledat.
Lahko uporabiš tudi t.i. lipstain, ki ga je treba aplicirati na popolnoma čiste ustnice in potem rdečilo čez (obdrži se tudi, če daš čez lipgloss, vendar manj). Stain je v bistvu kot ena tinta, ki se vpije v ustnice in ga tudi zvečer težko v celoti odstraniš. Obstojne so najbolj mat šminke (plus prej lip liner), če dodajaš gloss in podobno – vse to zmanjaša obstojnost. So pa vse te, ki jih reklamirajo kot longlasting in so dvokomponentne (lipstick +gloss, ali samo lipstick zelo suhe na ustnicah in ene se v kupčke združijo, mani so totalno bljak, sem jih poskusila kar nekaj in vse dajo ta občutek na ustnicah).
Vsekakor preštudiraj na youtubu izkušnje in šele pol kupuj.
Forum je zaprt za komentiranje.