air pass brazilija
v februarju se odpravljam v brazilijo. na odklopu sem rezervirala long distance letalsko karto. Ker imam časa samo 24 dni, sem se odločila, da bom potovala po braziliji z letali. Ko sem po 14ih dneh po nabavi letalske karte želela nabaviti še air pass vozovnice so mi na vseh agencijah rekli, da morajo imeti za rezervacijo air pass vozovnic imeti vezo tj long distance karto.Ko pa sem ob nabavi let. karte na odklopu vprašala če delajo tudi air pass vozovice mi je gospod rekel, da ne! Nekje so bi ponudili za za 6 letov 780 EUR!!! Karta iz munchna do sao paula pa je bla 720 eur!!! Ko sem dala povpraševanje še na druge agencije so mi dejali, da bo zelo težko nabavit te karte. Air pass vozovnic se pa baje v braziliji ne da nabaviti, ker bi “kao” potem vsi brazilci leteli s temi kartami??!! Nekdo drug pa mi je rekel, da so karte v braziliji cenejše in naj jih raje nabavim tam! Imate kakšne izkušnje s tem?? Ali se agencijam ne “izplača” nabaviti teh kart?
Jaz sem pase kupoval oz. organiziral sam skupaj s karto.
Če ne veš, obstajata dve vrsti pasov – Brazilski (Varig, Transbrazil), in Mercosur pas.
V glavnem gre za to, da se jim ne ljubi delat teh pasov, ker so poceni in imajo z njim enako dela, kot z navadno akrto.
Vztrajaj, pa ti ga bodo zrihtali. V vsakem primeru pa moraš točno vedet, kaj hočeš. Točno, let št ta in ta, datum ta, … greš s spiskom na agencijo, pa bo šlo.
Meni so te pase delali na Thallati v Ljubljani.
lp
bv
Pa kaj vam je ljudje??? o tem kaj mi pomeni 10 let star podatek bom odločala sama.
na vsako besedo se usedete, kritizirate…na kratko DREKATE!!! skoraj vsaka tema se zaključi z nekim drekanjem…Malo se skulirajte! Jz pa tud ker ste me zdele čist znervirali!
V glavnem: V sloveniji ti nihče ne more zrihtat air passov!!!To je pa še največje sranje!Povejte kako je to mogoče???
Aja???????
A mi lahko konkretno poveš kaj, kdaj, kje ter od kod in od koga????
Bojanv, nikoli si nisem lastil nikakršnega avtorstva nad ničemer tujim, s svojo vestjo popolnoma mirno spim. Prav nič si pa ne želim vedeti, kako ti živiš s svojo, ko se na tako perverzen način trudiš izražati svoje sovraštvo.
No ja Vito tukaj bodo mnenja ostala deljena tako kot je kradel Štritof si na podoben način deloval tudi ti, podatke s tujih forumov lepo gor kot svoje v pridobivanju novih virtualnih prijateljev……kakor komu, verjamem pa da to na tvojo vest ni vplivalo, le zakaj bi saj je šlo za zavestna dejanja:)) Ampak to je stara pozabljena zgodba, kdo ve po katerih forumih naš vitomir potuje zadnje čase:)
lp
Shanti
Forum je zaprt za komentiranje.