Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu ahhh, ta absolvent….

ahhh, ta absolvent….

Vem da nidrm edini, danes poročen mož v pedeserih z ženo, ki je starejša leto, tri otroke…in potem, na obletnici v zajebanciji fašem cd, iz ženinega absolventa, kjer ima v vsaki roki enga kurca, zraven pa še trije drkajo nanjo, slik seveda preko 200, najboljših pa je zadnjih par deset kjer se ji močefit cedi iz oči v usta, na joške po vsem telesu…skratka hard core

Odgovor na objavo uporabnika
eden izmed mnogih, 09.08.2025 ob 12:43

Vem da nidrm edini, danes poročen mož v pedeserih z ženo, ki je starejša leto, tri otroke…in potem, na obletnici v zajebanciji fašem cd, iz ženinega absolventa, kjer ima v vsaki roki enga kurca, zraven pa še trije drkajo nanjo, slik seveda preko 200, najboljših pa je zadnjih par deset kjer se ji močefit cedi iz oči v usta, na joške po vsem telesu…skratka hard core

Enkrat prasica, vedno prasica. Kaj misliš koliko ljudi (moških in žensk) je videlo in vedelo za to njeno početje. Morda obstaja še več takšnih slik z drugih dogodkov. Se zavedaš da se ti in se ti še smejijo sorodniki, prijatelji, sosedje, sodelavci…vsi ki so vedeli s kakšno si se poročil…

Prava ženska, si je dala duška, zato še ni p—-ca, …..

Toop. Lahko poseras z nami

Ne, ker avtor puno sere…

Nič takega, tudi mene so slikali na absolventu, ko sem plesala na odru zgoraj brez, medtem, ko me je vsaj 20 parov rok otipavalo in gnetlo moje joške… nekaj časa sem bila najbolj popularna na faksu, potem je potihnilo,

Mojo ženo sem spoznal na absolventu ko sem se zaljubil v njene ogromne joške, ko je skakala topless na odru, kako so ji skakale sise ne bom nikoli pozabil

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1446, 20.09.2025 ob 04:12

Mojo ženo sem spoznal na absolventu ko sem se zaljubil v njene ogromne joške, ko je skakala topless na odru, kako so ji skakale sise ne bom nikoli pozabil

IN ima se vedno ogromne

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close