Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ah, ti moški

Ah, ti moški

Res da težko, a moram priznati; meni si tudi vse bolj lušna! :)))
OK? 😉
Samo malo bolj zgovorna še bodi… 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hehehe :)) Vprašajte kaj!

😉

Moram priznati, da mi je sedaj kot blondinka bolj všeč, prej pade v oči.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ok.
Imaš zdaj kaj več uspehov pri moških, ko nisi več črnolaska ?

Pa če še k temu prišteješ kakšno mini kiklo, pa dekolte, pa itak postaneš slep za vse drugo…:)

Men tut! Vsakič, ko odprem temo, moram dat gor sončna očala. Res pade v oči. :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Evo, vidiš, to je pa zato, ker nisi več črnolaska :)))[/quote]
Pa se naj pobarva na rjavo, pa bomo vsi zadovoljni.

Aja, pa mene zanima če zdaj uporabljaš arganovo olje za konice, ker so zagotovo lasje bolj izsušeni? 😉

Hahaha, joj 🙂

Robi, na tvoje vprašanje odgovarjam z DA. Še kaj? :))

Pa si ob tolikih ponudbah že našla pravega…?

Pravega zaenkrat še ne iščem. Časa za to je še precej.

Pa če še k temu prišteješ kakšno mini kiklo, pa dekolte, pa itak postaneš slep za vse drugo…:)[/quote]

Čuj, ali pa da se pomladi za -20 let, potem ni treba ne enega ne drugega, potem nas moške samo nos vodi. :))))

Žleht sem, ampak dobro da blondinke ne štekajo dobro. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ko pa so ženske stare 30, pa pišejo, da ne najdejo več pravega, ker so vsi ta boljši že oddani…:)

Kot kaže EKS črmolaska rada muči moške in se z njimi poigrava.

Jaz sem tudi dobil takšen občutek…:)

tipična ženska lastnost

Tipičen odgovor moškega 111. Posploševanje. 🙂

Je pa res, da tale dama pravi; vprašajte… na vprašanja pa ne odgovarja. Je imela verjetno samo željo povedati, kako hudičevo dobro izgleda, kot blondinka. Ampak mene ni prepričala. Ne dam hydrogena na lase. :))))))))

Uporabiva isti koren, no jaz se motim ti pač ne. Ti si rada žrtev in jaz sem vedno kriv. A kaj bi ti govoril sem takšen ker sem živ ….

Mene tudi ne. Zato pa sem jo prosil za sliko…:)

Moški111, ne se pustiti. Ohrani moško držo…:)

Oooooooo, užaljen? Menda ja ne. Jaz govorim konkretno o tebi oz. o tvojih komentarjih, ti govoriš o ženskah nasploh.
Ne, napačno si me ocenil. Nisem v vlogi žrtve, kajti prevzemam odgovornost za svoja dejanja, besede…

Japkica imaš le en predalček za vse moške. In to je velika napaka. Ne sodim v ta tvoj koš.

Ostale predalčke zaseda en kup oblek, pa kozmetike, zato za moške ostane le eden…:)
Moški pa imamo v vsaki omari drugo žensko…Za vsak slučaj…:)

A če človek ne mara posploševanja ima samo en predalček? Tega pa res ne razumem.
Je pa res, da ne delam nabirke. Nikoli je nisem, tako se ne ‘hvalim’ s kvantiteto. Saj veš, čist navadna… 🙂

Nisi razumela, le vrnil sem ti: milo za žajfo 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close