Ah…ta Djerba
Aja napisal:
> Kompas je resnično drag. Poglej katalog od Intelekte. Manj
> denarja bosta odštela za isto storitev!
>
> Aja
nada-tudi mi se letos odločamo za djerbo, na teh straneh sem dost prebrala o hotelih, pa vendar, če ima še kdo kaj važnega za povedat kam in kdaj, naj se mi oglasi na mail-matej.gorisek@guest.arnes.si in pošlje tudi kakšne slike in zanimivosti
Midva se še vedno odločava za poročno potovanje.Kompas odpade,je resnično predrag.Sedaj sva dobila ponudbo iz intelekte.Hotel Club penelope beach naju zelo mika,samo ne veva koliko daleč je do plaže in kakšna plaža sploh je.Se mi zdi čudno da ni nobene slike.
Sedaj me pa zanima,če je že kdo bil v tem hotelu????
Ker imava majhnega otroka nebi rada tovorila vso tisto kramo nevem koliko daleč…..
HAY…….
Hotel je čisto na plaži…dejansko greš iz bazena v morje…ali kakorkoli pač želiš…lahko si ob bazenu , ki je velik ali pa na plaži in poslušaš glazbo oz. animacijo kar z plaže, ležalniki zastonj tako ob bazenu kot plaži….če pa poiščeš malo po netu boš pa sigurno slikce našla…
Vse to vem, ker sem ga lani občudoval in tudi bil v njem ( na kratko) toda….mal preveč “cvenki cvenki ” zame….Ampak poročno potovanje…..priporočam vama …no!!
Maya….
Bil lani v Djerba Sun in moje mnenje ( ponavljam ” moje mnenje”) je da si ne zasluži niti 2 zvezdic kaj šele 3+*….sobe…no nevem, kje ste jih vi dobili, toda v depandansah poleg hotela so čisti obup…resnično me je skoraj kap ko smo prišli noter….vse polomnjeno, kopalnica brez okna – samo mreža na odprtini, postelje , katastrofa, smrdelo, pogled na gradbišče ali celo smetišče…povem ti da notri nismo bili niti 10 minut , da bi sploh lahko analizral vse skupaj, ker smo takoj zahtevali ( prosili) za drug hotel in tudi dobili…”Abir” in takrat so se naše počitnice šele začele, saj je Abir res dober , lep , čist hotel, hrana zelo okusna in veliko jo je , ter raznovrstna…uglavnem, mi smo se imeli tam zelo lepo in letos gremo spet….Kar se pa hrane in ostalega tiče v Djerba Sun-u pa nemorem soditi…..ampak samo zaradi AI, jaz tja nebi šel, pa saj je hrane dovolj tudi v drugih hotelih…in cel dan nekaj jesti,….???- saj ne moreš ( AI pa po moje ni takšen kot v drugih državah….turčija, Grčija…itd ampak bolj ” tako tako”)..vsaj mislim
Abir je oddaljen od plaže cca 500 m, ampak vozijo stalno kočije (so brezplačne, oz. če jim daš kakšen dinar ne bodo nič hudi). Penelope je pa ravno na pol poti od Abirja.
Hrana in pijača pa nista tako zelo dragi. Največ se itak pije vode, ki je po 0,5 TD (okoli 80 sit za liter in pol), hrano pa lahko kupiš v batrčku ob bazenu (vse od pic, palačink, sendvičev). Če se splača all vzet je pa odvisno od posameznika, odvisno, koliko hrane potrebuješ. Midva sva imela polpenzion in sva včasih popoldan šla na kak sendvič, ampak ne vedno, ker sva se najedla zajtrka in nato šla ltakoj ob 18h na večerjo.
LP!
Aja
Živjo.
V hotelu Club penelope beach je animacija za otroke.Z prijateljico vsa bila tam novembra lani.Hotel je res dober,plaža je čudovita.Vprašanje pa je,koliuko stare imaš otroke,glede animacij,ker se mi zdi(po mojem videnju,da obstaja več vrst teh animacij).Splača se ti vzeti last minute,ker je ful poceni(odvisno koliko vas gre,ali ste 3,4,5 članska družina).
Hojla Sašo!
Moram priznati, da me je že krepko skrbelo, ker se nisi nič oglasil. pa sem dala mir. V glavnem, hotela sem te samo pozdraviti. Letos se dopustu odpovedujemo, drugo leto pa po vsej verjetnosti zopet Djerba… Ali si dobil (pred pol leta) odgovor in zahvalo za fotke? Ko sem ti še malo opisala naše doživljaje in potep pa celino?
Ne boš verjel, ampak tudi naše kartice so prišle s tako zamudo, da so nas nekateri klicali, kdaj smo bili spet dol…
Marko , tisto kar si prebral v Kompasovem katalogu je brez veze in ne drži, večerje so zelo obilne ( vsaj pri nas so bile), do plaže je 10 minut hoje……če te ne moti morska trava…potem so plaže čiste….ampak to je del ekosistema, zato nevidim razloga za skrb, hotel je lep domačen….z bazenom …kvečjemu ti pa lahko pošljem slike samo mail mi pusti!!
hoj Sašo … dej lepo prosim če pošlješ meni fotke od tega hotela … pa še poveš .. je hotel primeren za otročke? … mi imamo dojenčka in 6-letnika pa se ful odločamo za hotel Abir… niti približno nismo zahtevni … sam higiena/čistoča nam je pomembna.
pa še kolk km je od hotela do mesta?
hvala!!
B.
Forum je zaprt za komentiranje.