Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Agresivni krik Štajercev, ker so bolj revni od zahodnjakov

Agresivni krik Štajercev, ker so bolj revni od zahodnjakov

Odgovor na objavo uporabnika
Desperadodajka, 26.08.2021 ob 22:35

Verjamem, da je fajn. Od vse sreče in radosti se prideš na starševski čvek tolažit. A ne znaš nemško, da bi se z Avstrijci kaj konstruktivnega na njihovih forumih pomenil? A nimaš dveh Avstrijk poleg sebe, da bi se njima posvečal, ne meni? A nimaš audija zunaj, da bi ga šel malo kurblat, pa na gas pritiskat v leru, da se sliši, hahaha?

Veš je sem hetero tako, da me ženske ne privlačijo. Ne sklepaj po sebi, da smo vsi homo.

Hm, a Audija si želiš? Zakaj pa? AJa, da bi bil frajer? Huda. Pa saj, če si tako želiš audija, pa si vzameš rent a car pa ga imaš za par dni.

Vem pa ja, da ste balkanci obsedeni z nemškim plehom. Pa saj veš kaka razlika je med gejem in pedrom, a ne da? Saj veš zakaj nisi gej ampak si navaden p…?

POsebej zate radodajka, da boš razumel. Sicer ni v slovenščini, ampak saj po monu jokaš za jugovino. Pa LJ itak ni ravno znana po slovenščini.

Priča Haso sa Mujom:
-Mujo, da li mogu nesto da ti priznam?
-naravno da mozes jarane!
-Mujo ja sam gej
-Ti gej ?
-Da ja gej !
-imas li kakvo odijelo D&G?
-Nemam.
-Vozas li Ferarija po Monte Carlu?
-ne.
-igrasli golf sa sminkerima?
-Ne igram.
-E vidis Haso ti nisi gey, ti si obicna pedercina!

Nekam ste se mi pedri tukaj namnožili naenkrat. Kaj vas tako privlači na meni?

ni nam sile, 26.08.2021 ob 22:39

Veš je sem hetero tako, da me ženske ne privlačijo. Ne sklepaj po sebi, da smo vsi homo.

Hm, a Audija si želiš? Zakaj pa? AJa, da bi bil frajer? Huda. Pa saj, če si tako želiš audija, pa si vzameš rent a car pa ga imaš za par dni.

Vem pa ja, da ste balkanci obsedeni z nemškim plehom. Pa saj veš kaka razlika je med gejem in pedrom, a ne da? Saj veš zakaj nisi gej ampak si navaden p…?

Sicer mi je v čast, da me imate za isto osebo kot je Desperadodajka, ampak nisem ona. Sicer pa lahko rečem, da je najbolj karizmatična ženska na tem forumu, z največ humorja in najboljšim sarkazmom. Tako, da vem da če me znjo primerjate potem sploh nisem švoh, ampak moram biti kar orginalen. 🙂

Mi je pa zanimivo tvoje sklepanje, da je ona moški. In to sklepaš zanjo čeprav si ženska. Očitno je vseeno moški šovinizem dobršni del tvoje mentalitete, da za lastni spol sklepaš, da nima humorja in karizme. Če pa ju ima, je pač gotovo moški. Morda si ti una, ki mi je učitala nestrpnost do žensk a ne vidim ničesar bolj podcenjujočega do ženhsk kot je tvoj pogled na vas.

Krn neki lupeta en zabar.

Radodajka = Kokoši, če še slučajno kdo ne ve.

Radodajka ženska? Ha ha ha.

Kokoši, Radodajka – dva ženska nika, za katerima pa ni ženska, ampak moški ali pa transvestit. Oba nika sta nadležna, neumna, vtikata se povsod z bednimi komentarji. Pa ni te, da ne bi Kokoši težil s svojimi gejevskim forami. Potem pa se zaplete in začne s svojim gejevskimi forami težiti z nikom Radodajka. No z obema nikoma pa joka o svoji LJubljani in ljubljeni Yugovini.

AJa pa avtor te teme je tudi Radodajka.

Če pa slučajno sta Radodajka in Kokoši res dva tipa potem pa čista katastrofa. Dva taka zblojenca v enem mestu, za kozlat.

Idiot!

Poglejte temo agresivni krik samskih moških pa vam bo takoj jasno kdo je avtor te teme. Je tudi tam naflikal Depresini radodajko cel kup teh tem pa še kup drugih je odprl. Pač imajo v Polju dan odprtih vrat.

Hahahahaha, kakšne teorije zarote! Sami Poiroti in Sherlock Holmesi. Domišljijo vam bo skurilo od preobremenitve.

Ja, tale Radodajc, je socialkar. En čas je kura, drugič radodajka, in še tisoč drugih nikov. En bolj nadležen kot drug. Samo sramoto dela homičem. Zdaj bo narod mislil, da so vsi tako poknjeni kot on.

Spet je avtorju ena Štajerka dala košarico zdaj pa tule gor joka. Ali je bil pa Štajerc, če je avtor res gej.

ja to je, 27.08.2021 ob 08:26

Ja, tale Radodajc, je socialkar. En čas je kura, drugič radodajka, in še tisoč drugih nikov. En bolj nadležen kot drug. Samo sramoto dela homičem. Zdaj bo narod mislil, da so vsi tako poknjeni kot on.

Kaj pa če bi ti povedala kaj sta narobe tvoja starša z vama z bratom počela, da imaš ti mejno osebnostno motnjo in da je tvoj brat postal homo?

Da niso politiki sistemsko unicili najboljsih fabrik, bi Maribor danes bil dalec pred Ljubljano.

Desperadodajka, 26.08.2021 ob 22:52

Nekam ste se mi pedri tukaj namnožili naenkrat. Kaj vas tako privlači na meni?

“Desperadodajka”,

a si opazila, tako kot pri napadih name kako je to z temi obsesivnimi motenci. Imaš osebe, ki uporablajo več vzdevkov hkrati, da poterjujejo sami sebi. Nato pa so paranoični in mislijo, da ostali delajo enako.

Sicer pa zanimivo, da mislijo da sem ista oseba kot DESPERADODAJKA. Dokaz zato naj bi bil, da sva oba nakljonjena Ljubljani, Jugoslaviji in in imava mnenje glede stvari, ki se tičejo istospolno usmerjenih. Vse to troje so tri zelo splošne stvari tako naše glavno mesto, kot naša bivša država, kot ljudje, ki jih privlači tudi isti spol. Zanimivo, da je nekomu to dokaz, da sva ista oseba. Jaz naprimer na temu forumu prepoznavam tri uporabnike, ki me nadlegujejejo in skoraj za vsako sporočilo zberejo drug vzdevek(prepoznam jih ko me nadlegujejo ali ko objavlajo sporočila ki so nepovezana z mano). Tako kot prepoznam tudi določene bivše uporabnike, ki danes pišejo pod drugim vzdevkom.

Prepoznam jih pa po načinu pisanja ali po določenih njihovih specifičnostih. Nikoli nebi pa mogel sklepati samo po temu, da če bi dva uporabnika rada pisala naprimer o Sloveniji ali pa npr.o družinskih vrednotah in krščanski veri, da sta ista oseba. Tisti za katere vem da so isti pa pod različnimi vzdevki umenjajo zewlo specifične zadeve, ki so lahko le obsesije ali bizarni neobičlajni zaključki posameznika, uporablajo iste fraze ali pa napišejo nekaj popolnoma isto kot so pred mesci napisali pod orginalnim vzdevkom, poleg tega da je isti način pisanja. Kažejo pa še skozi določene stvari, da so hudo abnormalne osebe.

Ko upoštevaš vse te stvari je ob vsemu temu je jasno, da če se se slučajno ne gre za isto osebo, da je potem to zelo malo vrjetno in nevrjetno naklučje. Po temu mi je jasno, da se zagotovo ne motim, ko v nekih sporočilih prepoznam določeno osebo.

ker imate tako moderno zeleznisko postajo in tako hitre vlake. Pardon. To ni snemano v najlepsem mestu.

. https://youtu.be/aG3211IfNpk

kokoši, 27.08.2021 ob 10:28

Kaj pa če bi ti povedala kaj sta narobe tvoja starša z vama z bratom počela, da imaš ti mejno osebnostno motnjo in da je tvoj brat postal homo?

Neprimerna vzgoja brez gotovosti in občutka varnosti in nestabilni odnosi?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close