Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Agota Kristof

Agota Kristof

Kako sem se pa danes razveselila v knjižnici! Sicer sem šla samo vrnit neke knjige, ker nimam časa brat, ampak itak da nisem mogla mimo tiste police z najbolj branimi knjigami, ne da bi vsaj malo poškilila nanjo. In kaj vidim?!? Da se je le našla dobra duša in izdala še kaj od moje omiljene A. K. In to ne karsibodi, ampak zadnji roman (Včeraj) in zbirko kratkih zgodb (Vseeno je). Sem najprej trikrat prebrala ime avtorice, pa še dvakrat sem se vščipnila. Ampak knjiga je bila še vedno v mojih rokah :-))). Katja10, ti si vedela za tole (in molčala)?!?

(ni reklama press)

Nisem vedela in hvala za info! In povrhu to očitno niso knjige, ki sem jih že prebrala v ANG!!! Tako, zdaj bova pa spet lahko srečno morbidirali …

Madona me je zamikalo. Ampak po kratkem preletu cobissa se mariborske knjižnice še niso odločile zanjo … 🙁

Goriška knjižnica očitno tudi ne. Škoda.

Ma, po mojem je tole čisto čisto frišno in še ni prišlo do vseh knjižnic. Tudi v KOŽ je še ni, če smo že pri tem, Katja :-).

Nič hudega, počasi bosta že prišli do knjižnic, vsaj večjih, sicer si bom pa eno zagotovo kupila, morda celo obe.

(kot pravi enka: ni reklama press)

Katja, to sta dve knjigi v eni, tako da boš na en mah kupila obe :-). Kar bom storila tudi jaz, kljub temu, da sem si izborila izvod v knjižnici. Se mi zdi prav, da na ta način pokažem, da cenim, če nekdo izda kaj dobrega :-).

To je tudi del mojega motiva, drugi pa je seveda, da gre za knjigo, ki si jo res želim imeti. A. K. piše tako, da jo nikakor ne prebereš enkrat. No, vsaj jaz ne.

Uf, zakaj živim v stanovanju, čeprav ravno ni majhno? Zakaj ne morem imeti ene orjaške knjižnice??? Tako o nakupu knjig – seveda kadar me ne zanese, to pa ni redko – razmišljam na res bednem temelju, namreč vprašanju: “Ali bom to še kdaj vzela v roke?”

Imata prav. Saj bi me zagotovo že v petek ob rednem petkovem obisku v knjigarni zamikalo in bi jo kupila, še posebej zato, ker je tudi cena več kot prijetna za kupca – na njihovi strani 12,15€, pa tudi redna 16,20€ ni pretirana. Pa ne mislit, da jim delam reklamo, ker nimam nič z njimi :-))

Moram tole napisat :-). Pred tednom dni sem bila v Konzorciju in želela kupiti tole knjigico. Pa je nimajo. Pa vprašam prodajalko, kdaj da jo bodo dobili, ker bi jo rabila za nekomu podarit (psst, to ni bilo res, res je le, da jo moja knjižna polica nestrpno pričakuje ;-)). Pa prodajalka ročno vzame telefon in pokliče na Libris. In kaj izveva? Da knjiga sploh še ni izšla, še več, niti natisnjena še ni!!! V naši knjižnici, kjer sem si knjigo izposodila pred 3 tedni, se torej dogaja nekaj nadvse čudnega, prave čarovnije, bi lahko rekli… He, he, svašta!

To je pa res čarovnija:-)) Sama sem namreč 10.10., po debati na Moljih, poklicala na Litero in so mi jo še isti dan dali na pošto.

Aj, aj, Litera ja, ne Libris :-(. Ma, se vidi, da je bilo že pozno…

V tejle rubrikici nekaj obsedenk z AK moram sporočiti, da sem ponosna lastnica nove knjige Agote Kristof. Klinc pa čakanje na sejemske popuste.

Zdaj se pa mazohistično mučim in čakam na pravšnji trenutek, ko se ji bom lahko v miru posvetila …

New Report

Close