Najdi forum

agencije

Zanima me kako ste zadovoljni s slovenskimi turističnimi agencijami. S katerimi ste že potovali in kater so najbolj ugodne?

LP

No, moram reci, da sem bila do sedaj se vedno najbolj zadovoljna z agencijo Van Gogh, res pa je, da definitivno niso med najcenejsimi. Vem pa, da se zelo potrudijo in da si vse hotele, v katere posljejo goste, prej ogledajo in skrbno izberejo (no, to zagotovo vem, da naredijo za daljne dezele). Tudi s Sonckom sem ze potovala – pri njih se splaca predvsem cenovno, kaksnih uh in oh “standardov” pa za malo placila tako ne mores pricakovat.

DVAKRAT SMO BILI NA DOPUSTU Z RELAXOM.
KRK – HOTEL DRAŽICA JE BILO SUPER
NOVI VINODOLSKI – ZAGORI PA NAM NI BILO VŠEČ.
ZADOVOLJNI SMO BILI S PLAČILOM NA OBROKE.

Jaz pa potujem z malo manj znano turist.agenc. ENZ.ZO Gallusovo nabrezje v Ljubljani. Bila sem ze 2x v Indoneziji, 4x na Tajskem, na Sri Lanki, Tanzaniji, Keniji, Mehiki in vedno je bilo super. Cenovno so ugodni in tudi sicer je to dobra turist.agencija.

Poglej na http://www.enka.si. Lahko si sama rezerviraš po netu ali pa pokličeš v katero od poslovalnic. Plačilo na obroke s plačilnimi karticami in mislim da letos tudi preko trajnika. Cene ugodne, za otroke popusti, organizacija o.k.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close