Najdi forum

agencija Soncek

Agencija Soncek se lepo poigrava s strankami.
Punca rezervira karto za doloceno destinacijo, vzame ze dopust..Pa ji recejo, da ne morejo dobit prostega sedeza na letalu!? In isto se je zgodilo lani.
Bodite previdni s to agencijo!
Lp

Mi smo šli lani preko njih. Ful zadovoljni z vsem. Nimam pripomb!

pr men do zdej ni blo še nikoli nobene panike…nikoli ni bilo nič narobe…
če je pa punca dala tole na vprašanje…je pa itak tako, d aji lahko odobrijo ali pač ne…

Očitno se nekdo trudi na vsak način očrniti Sonček.

Prva tema očitno ni šla v pravo smer …

http://med.over.net/forum5/read.php?151,5483974

Mi imamo tudi pozitivno izkušnjo s Sončkom. Sicer smo na koncu smučanje stornirali, ker je hčerka zbolela, ampak so bili maksimalno prijazni in korektni ob tem. So mi sami svetovali, da naj raje storniram takoj (hči je zbolela dan pred odhodom), ker če počakam na naslednji dan, bo več težav, saj naj bi se potovanje takrat že začelo.

Smo z njimi potovali že dvakrat in bili obakrat zadovoljni.

Absolutno korektni, rešujejo težave in iščejo najboljše rešitve.

Si prepričan, da so bili problemi na njihovem letu ali je tvoja kupila aranžma pri Sončku, bil je pa od nekoga drugega?

Kadar koli greva preko agencije, greva preko sončka!!! njaboljša turistična agencija pri nas. nama vedno zrihtajo res dobre variante, pa naj si bo za na hrvaško ali polinezijo!

če ne gremo preko hoferja, gremo definitivno preko sončka in moram rečt, da so 1A agencija: vse uredijo, strašno prijazni….skratka tipitopi…

se mi pa bolj zdi, da so večno nezadovoljni tisti, ki kaj špekulirajo.

Ce gremo preko agencije, gremo preko Soncka in smo zelo zadovoljni, ne samo z uslugami in organizacijo, pac pa tudi s svetovanjam.

Kaki dokazi, da se je to res dogajalo?

Pa je samo rezervirala ali potrdila rezervacijo?

Ima kake papirje? Kakršnakoli potrdila?

Brez tega jaz takim zgodbicam ne verjamem (pa sploh ne ščitim Sončka, še nikoli nisva šla prek njih kam).

potujemo že 5 let preko njih 2x letno in smo zelo zadovoljni

In po lanski izkušnji je šla še enkrat tja. A bejž no :))

1x potovala z njimi- vse OK.

NE, RAVNO OBRATNO. nekdo od sončka tu o sončku grdo piše, da se potem ful folka najde in ga samo hvali.

Ti že veš…

Mi hodimo preko Sončka, odkar ta agencija obstaja. Prepotovali smo že velik del sveta in nikoli nobene negativne izkkušnje. Vedno poiščejo najboljše možne variante, da ne izgubljaš dneve zaradi neugodnih letalskih povezav. Skratka iz moje strani same pohvale, saj vem, da se na njih vedno lahko zanesem.

Mi smo šli 2x preko Sončka in smo bili zelo zadovoljni. Smo pa lani šli novembra preko neke s.p. na Tajsko in bili precej razočarani nad vodičko. Z nami sta bili tudi dve osebi, ki sta šli preko Sončka z njo in seveda tudi nista bili zadovoljni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close