Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice agencija ski holidays-izkušnje

agencija ski holidays-izkušnje

Zanima me, če ima kdo izkušnje z agencijo
Ski holidays, ker imajo zelo ugodno smučarijo, vendar nimajo objavljeno kje se nahajajo, in registrirani so šele od maja letos pod Kronus storitve. Kje se preverijo agencije? Bojim se, da za svoje plačilo ne bi dobili nič.

Lahko si brez skrbi. So v redu. Delam z njimi.

lp

Tudi mene zanima, če ima kdo izkušnje z agencijo Sky Holidays…mogoče še kdo drug kot cenka, nekdo ki je že potoval z njimi, čeprav so mladi?

pa lepo smučarijo vsem

Mi smo bili letos med zimskimi počitnicami z njihovo agencijo v Avstriji. Bili smo zelo zadovoljni. Tudi razmerje med ceno in storitvijo, je bilo pri njih bolj ugodno, kot pri drugih agencijah. Nad Kompasom sem tako zelo razočarana, da z njimi nikoli več, tudi Sonček in Sajko nista dosti boljša. Sem bila prav vesela, ko sem slišala, da imajo tudi druge destinacije, ne samo smučarske. Prav gotovo še bomo šli z njihovo agencijo.

Mi imamo tudi namen iti prek skiholidays v Francijo in sicer alpe d huez…
komunikacija se mi zdi dobra kolikor sva se pogovarjala, vse se da zmenit in tudi odkrito pove za avtobusne prevoze kako pa kaj bo….

CENE pa so ugodne v primerjavi z skifun…
skiholidays prevoz je 59eur, skifun pa 75!! pa tudi cene apartmajev so nižje

je pa res da so dokaj novi v tem, niso kot skifun, ampak s časom in takimi cenami, mislim da bodo prehiteli skifun!

Lep pozdrav

Ima kdo kakšen link do njih?

Letos bi rezervirali pri ski holidays. Baje da imajo otroki do 12let brezplačno smučarsko karto. Je to res?
Prosim za vse informacije.Šli bi v Italijo.
Hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close