od česa zaboga pridejo in kako se jih spravi proč? pred kratkim sem jih zaznala, najprej kot neko neprijetno vlečenje pod zgornjo ustnico, nato pekoč občutek, dalje pa že kar bolečina…in to v roku poldruge ure…
ima kdo podobne teževe, zakaj nastanejo in kako zdravimo?
hvala in čao.
Pridejo zaradi oslabljenega imunskega sistema- to sem nekje prebrala. Mislim, da najbolj pomaga splakovanje z žajbljevim čajem. Prijateljica jih ima že dva tedna, pa ji nič ne pomaga.
V lekarni dobiš neko tekočino, ki je sicer ful odvratna, vendar pa ti afte izginejo v dveh dneh. Naneseš jo s palčko za ušesa direktno na afto. Mislim, da jo proizvajajo Galenski laboratoriji.
Zdaj se baje dobi ena tekočina GENGIGEL, nisem je še probala, ampak verjetno je najboljša rešitev. Meni ne pomaga niti Propolis, niti Hexoral tekočina. Afte se mi pa pojavijo po celi ustni votlini in boli kot hodič! Poskusi!
Najprej afte, zdaj pa se mi nekaj kuha v trebuhu…tko da….nekaj že je na tem…Bomo videli, kaj se bo skuhalo.
Hvala za nasvete, v lekarni so mi sicer svetovali Hexoral, nabavila pa sem še vse živo zraven.