Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Afroditin cecropia gel

Afroditin cecropia gel

Živjo forumke!
Imam vprašanje- danes sem kupila Afroditin CECROPIA GEL in ga ne vem kako uporabljati, ker na embalaži nič ne piše. Se le namaže ali se zavije v folijo in pusti delovati nekaj časa?
Pa še to- tiste, ki ste ga preizkusile- vsaj kaj pomaga? (prebrala sem, da ni le za stegna, ampak tudi za trebuh, zgornji del rok…). Jaz ga potrebujem proti celulitu na stegnih. Kakšen nasvet?
Hvala, LP!

Jaz sem bila veliko bolj zadovoljna z Lorealom.

lp

Jaz se namažem zvečer – masiram nekaj časa in potem lepo hladi. Gel se hitro vpije. Enkrat na mesec grem na masažo hrbta in maser mi zmasira še stegna in zadnjico s tem gelom. Tudi on ga zelo pohvali. Vendar jaz pri tridesetih že po naravi nimam skoraj nič celulita.
Lep pozdrav,

Koliko časa pa delaš eno “terapijo” s Afrodita Cercropia gelom’? Kakšni so rezultati?

Lep pozdrav,

Jaz se zdaj približno dva tedna mažem z cecropia gelom in moram rečt, da meni ustreza in rezultati so. Res pa nimam zelo veliko celulita. S terapijo bom nadaljevala še dva tedna, tko da bo skupaj 1 mesec, potem se pa ponovno oglasim, da povem končne rezultate.
Seveda pa poleg tega pijem še veliko vode, kolesarim, rolam, ker samo v kreme pa ne verjamem.

jaz si pa nameravam zraven še kupiti Afroditine hlače, ji katera pozna, se jih splača imeti, al ne???hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close