Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek afrodita

afrodita

Kateri je boljši za celulit cekropija ali cimetov gel? Ali je mogoče katera že sprobala ta novo kolekcijo Amai za celulit?

Proti celulitu je najboljša masaža. Če imaš probleme z žilami se posvetuj, če lahko uporabljaš kreme, ki dajejo topel občutek. Jaz sem si že kupila mnogo krem proti celulitu – ni učinka. Veliko se giblji, zdravo prehranjuj in popij veliko vode….Sicer pa lahko samo čakamo, da bo celulit v modi pa bomo IN.

Afrodita je učinkovita, vsaj pri meni. Uporabljam pa oba izmenično, enega zjutraj drugega zvečer.

Lp,P

Cimetov gel je ucinkovit,ce si ga naneses pred intenzivno vadbo, pomojem drugace nima smisla. Mislim,da kremce lahko pripomorejo le k izboljsanju videza koze samo, ce se res veliko gibas,popijes veliko vode in jes zdravo.

GIBAJ SE, DEČVA!! TO JE EDINA CELULITNA KREMA, KI POMAGA!! IN PA POIJ VELIKO VODE. PA SAJ NE MOREM VERJETI, DA ŠE PADATE NA KREME!!!!!!!!!

Sama menim, da te in podobne kreme nimajo učinka, vsaj pri malo bolj izraženem celulitu.

Pa še to: na siolovi strani so rezultati raziskave, ko so primerjali losione za učvrstitev kože. Dekleta so uporabljala losione za učvrstitev in navadne losione, na koncu ni bilo opaziti nobene razlike.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close