Afera po hudi bolezni
A je kdo pomislil, da nima slučajno žena ob strani ljubimca? 50 let star dedec pa še bolan po vrhu nima ravno prsketajoče rakete med nogami. Valjda bo žena, z občutkom krivde, ker je ravnokar skočila s trdega kembeljna ljubimca, toliko bolj zavzeto in proseče spraševala moža, če je vse v redu z njim.
ČUDNO, 13.01.2022 ob 12:32
Prav zanimivo je brati komentarje. Vse samo koliko se je ona žrtvovala. Vsaka bolezen spremeni človeka, č eje pa težka pa še toliko bolj. In čisto pop ravici povem moža čisto razumem. Bil je bolan dolgo časa. Vtem času se je njegovo življenje vrtelo v smeri bolnica, zravniki, lekarne, pregledi, itd. Doma je vsake pet dobil isto vprašanje a si v redu. Kako se počutiš. In ko ozdraviš se zaveš da se to lahko spet ponovi in vidiš da to ni to . In ja sedaj živi življenje. Žena ga doma itak še vedno sprašuje s skrbjo v očeh kako si kako se počutiš pejt počivat. Mogoče če bi ona z njim živela življenje se to ne bi zgodilo. Tako pa ona samo čaka kdaj se bo bolezen ponovila, On bi pa rad življenje ki mu je ostalo živel na polno.
ČUDNO:
joj, a si ti v najstniških časih v prejšnjem stoletju morda preveč brala Dr. Roman ali zgodbe v Anteni ? 🙂
Drugi časi so – ne more tip it namakat drugam ko ozdravi po “hudi bolezni” mora imat toliko čvrste lastne modnike, da se vsede za mizo in pove svoji ženi, da mu ni več za namakat ga v njeno. Kaj bi olepševali – direkt je treba povedat- ne pa v iluziji živet v stilu zgodbic žrtvovanja iz ljubezenskih romanov, no.
ljubezenske zgodbice iz romanov, 13.01.2022 ob 12:44
ČUDNO:
joj, a si ti v najstniških časih v prejšnjem stoletju morda preveč brala Dr. Roman ali zgodbe v Anteni ? 🙂
Drugi časi so – ne more tip it namakat drugam ko ozdravi po “hudi bolezni” mora imat toliko čvrste lastne modnike, da se vsede za mizo in pove svoji ženi, da mu ni več za namakat ga v njeno. Kaj bi olepševali – direkt je treba povedat- ne pa v iluziji živet v stilu zgodbic žrtvovanja iz ljubezenskih romanov, no.
?????
Anonimno 10854, 11.01.2022 ob 20:17
Odvisno kako dobri prijateljici sta..jaz bi svoji res dobri prijateljici povedala in isto bi pricakovala od nje. Ce pa se druzite/vidite obcasno pa mislim da ni vredno. Se zna zgodit,da ti ne bi verjela in bi se vidve skregali.
K*, ne bom rekla tega famoznega Never again. Na koncu sem bila kriva jest, ko sem stegnila jezik. Pol je pa šest let trpela. Ker sem stegnila jezik. Ko j*, varala sem jo pa jest. ???☺☺☺ Bi si želela včeraj, da bi mrknil radio, ne Mon. ?☺☺☺ Drugič bom dala nasvet za oftamologa. Če še slepi ‘vidijo’ no čutijo, ?
tinkicatinka, 14.01.2022 ob 11:25
Avtorica naredi kot mislis da je prav.
Jaz ne bi povedala, ker navsezadnje ne ves kaj se dogaja za 4imi stenami.
Tako je – in tega se morajo prenekateri zzačeti zavedati – fasade za javnosti imajo ljudje na obrazih, se predstavljajo tko, kot želijo biti sprejeti, videni. Kaj je pa za 4imi stenami, vedo pa samo tisti, ki tam sobivajo. tega je v zadnjih dveh letih čedalje več.
Ameriški stil narejene prijaznosti in uglajenosti, “put a fake smile on your face” outside your walls.
nihče vas takih, ki želite soočati “poklical” in prosil, da to naredite, da se vmešavate v intimu in zasebnost drugih. To je intima samo med njima dvema, za 4imi zidovi, kamor pa vi niti ne vidite, niti nimate pravice gledati in se vtikati.
Ko naslednjič srečaš tega prijatelja in govorita o njegovih doživetjih z drugo žensko, ga vprašaj, kaj o tem misli njegova žena. Potem se lahko še kaj pomeniš, npr zakaj ni bilo dobro, da ji pove. Če se model razburi mu pač poveš, da to kar dela nekak ni logično. Če mu žena ni več to, zakaj je potlej še z njo? Morda te bo odgovor presenetil.
Forum je zaprt za komentiranje.