Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Afera po hudi bolezni

Afera po hudi bolezni

Imam prijatelje že 30 let. Vedno super človeka, pridna, usklajena. Vedno sta zgledala, da se imata rada. Zelo rada. Približujeta se petdesetim. Pred dvema letoma je imel on hudo bolezen. Zdaj je vse ok. Se je pa spremenil. Mojemu je povedal, da ima že eno leto ljubico, da potrebuje nekaj novega, novo energijo… Pravi, da  iskrice z ženo več ni. Kupil si je motor, hodi na vikende s prijatelji, z ljubico se dobivata občasno. Žena nima pojma, skrbi zanj in njegovo zdravje. Živita sicer dobro, tudi onadva gresta na potovanja, vikend oddihe… Prijatelj pravi, da se po bolezni sprašuje, če je to vse, on bi še nekaj drugega… Ji naj povem?

Odgovor na objavo uporabnika
Prijateljica varane, 11.01.2022 ob 09:27

Imam prijatelje že 30 let. Vedno super človeka, pridna, usklajena. Vedno sta zgledala, da se imata rada. Zelo rada. Približujeta se petdesetim. Pred dvema letoma je imel on hudo bolezen. Zdaj je vse ok. Se je pa spremenil. Mojemu je povedal, da ima že eno leto ljubico, da potrebuje nekaj novega, novo energijo… Pravi, da  iskrice z ženo več ni. Kupil si je motor, hodi na vikende s prijatelji, z ljubico se dobivata občasno. Žena nima pojma, skrbi zanj in njegovo zdravje. Živita sicer dobro, tudi onadva gresta na potovanja, vikend oddihe… Prijatelj pravi, da se po bolezni sprašuje, če je to vse, on bi še nekaj drugega… Ji naj povem?

Afera??! Omg…Dafaak ???

Zakaj bi se rada vmešala in delala zmedo. Bi rada videla,da zaradi tega zboli še vaša prijateljica. Joj,ljudje,pa brigajte se zase,ali res nimate svojih težav dovolj,da posegate v tuja življenja.

Ljubico si je omislil, ko se žena posveča, da bi bilo njemu bolje, kakor mu je lahko.

Ves čas bolezni je prav gotovo žrtvovala svoj čas, svoje udobje, svoje želje, da bi mu pomagala,kolikor je bilo v njeni moči.In pederčina si v tem času najde fukarico.

Bednik. Morda je to že prej želel, če ne prakticiral. Karma je pa bič in mu je očitno prišla naproti.

Če bi bil tak junak, bi ženi povedal, da potrebuje  “nov ogenj” in naj jo pusti, da bi ji bilo življenje lažje, da bi ji veliko odrekanja in dela padlo z ramen. Naj prenese vse to na svojo ljubico. Me zanima,kako dolgo bi jo še imel….

Podgana od deca. Jaz bi ženi povedala. Z dokazi, sicer raje ne. Žena si zasluži boljšega človeka.

In, hinavke, če bi vas vaš takole varal, medtem,ko bi ve izgorevale zanj, bi raje videle, da se on kurba okoli, ve pa ne bi vedele? In ,seveda, obenem koristi vašo pomoč , ter se na ta način dela norca iz vaše ljubezni?

A poznaš pregovor “drek, bolj ko ga mešaš bolj smrdi?” Ti je jasno….?

ti, tud jst vem en pregovor

kamor gre bik, naj gre pa še štrik!

kar pomen, da ne bo treba preveč mislit, če drek že tako smrdi, v čem je razlika če še mal bol!?

Dec je pizda, 11.01.2022 ob 10:02

Ljubico si je omislil, ko se žena posveča, da bi bilo njemu bolje, kakor mu je lahko.

Ves čas bolezni je prav gotovo žrtvovala svoj čas, svoje udobje, svoje želje, da bi mu pomagala,kolikor je bilo v njeni moči.In pederčina si v tem času najde fukarico.

Bednik. Morda je to že prej želel, če ne prakticiral. Karma je pa bič in mu je očitno prišla naproti.

Če bi bil tak junak, bi ženi povedal, da potrebuje  “nov ogenj” in naj jo pusti, da bi ji bilo življenje lažje, da bi ji veliko odrekanja in dela padlo z ramen. Naj prenese vse to na svojo ljubico. Me zanima,kako dolgo bi jo še imel….

Podgana od deca. Jaz bi ženi povedala. Z dokazi, sicer raje ne. Žena si zasluži boljšega človeka.

In, hinavke, če bi vas vaš takole varal, medtem,ko bi ve izgorevale zanj, bi raje videle, da se on kurba okoli, ve pa ne bi vedele? In ,seveda, obenem koristi vašo pomoč , ter se na ta način dela norca iz vaše ljubezni?

Ja, grdo je da ta moški tako grdo izkorišča zaupanje in sočutje svoje žene na račun prebolene bolezni – NI VEČ bolan, si napisala da je OK.  Oink oink je – brez olepševanja, pa čeprav je bil hudo bolan. Ni opravičila – če ima moč in energijo za ljubico, naj ima pa še za ženo in ji pošteno pove.

Sicer brez dokazov ji je brez veze to povedati; ker boš samom ti trpela, ker si bo oči zatiskala, če bo samo tvoja beseda iz tvojih ust. Dokazi- slika, posnetek njiju skupaj. Samo to. Če tega ne boš imela, škoda brodit po smrdljivi driski.

Ne. Jaz povedala enkrat in takrat jaz izpadla najhujsa, ljubosumna, nevoscljiva.. od takrat naprej nikoli vec nikomur pa tudi ce bi varal pred mojimi ocmi.

Ne upam si zamisliti sebe v enaki situaciji, ko dobesedno narediš vse, ampak res vse, kar lahko, brez problema  tudi v lastno škodo, da je le njemu, bolnemu, ki ga ljubiš kolikor se le da dobro in lažje.

In misliš,da bi on tudi zate vse to naredil, če bi bilo hudo.

Ha, potem pa on tako. Zamislite si ve, ki pravite, da ona ne sme izvedeti. Zakaj ne? Zato, da bo še naprej do svoje zadnje zmogljivosti skrbela zanj, on pa bo svoje moči porabil za zabavanje in osrečevanje neke tuje ženske?????

Prav rada bi vedela, koliko vas bi bilo s tako situacijo zadovoljne,sprijaznjene,srečne, še naprej požrtvovalne.

Ce bi se to dogajalo moji prijateljici, bi zanalašč zbrala dokaze in jih predočila njej in njemu ,obenem.

Kaj res ne veste, kako boli, če ti nekdo tako umazano zarije nož v hrbet po vsem, kar ste naredile zanj,se tresle,če mu le kaka malenkost ni dobro dela…..

Mislim, da žena zasluži izvedeti. Pacient pa naj skrbi zase in ljubico.

Ne vpletaj se, na koncu bo že sama ugotovila. Pri meni je pa gospa malo po mojem infarktu že letela na sterilizacijo, da se je lahko začela na polno pariti naokoli.. Pa mi nihče ni povedal, sem jo kar sam ujel parkrat na laži  in takoj sprožil postopek razveze… Taki osebi pač ne gre več zaupati, čeprav obljublja karkoli!

nikoli vec, 11.01.2022 ob 16:38

Ne. Jaz povedala enkrat in takrat jaz izpadla najhujsa, ljubosumna, nevoscljiva.. od takrat naprej nikoli vec nikomur pa tudi ce bi varal pred mojimi ocmi.

in ti je zdaj jasno, da izdajalcev nihče ne mara?

tudi tisti ne, ki jim sicer pridejo prav:-)))

Zakaj??Pridruži se ti Monklja

ja643, 11.01.2022 ob 16:51

Ne vpletaj se, na koncu bo že sama ugotovila. Pri meni je pa gospa malo po mojem infarktu že letela na sterilizacijo, da se je lahko začela na polno pariti naokoli.. Pa mi nihče ni povedal, sem jo kar sam ujel parkrat na laži  in takoj sprožil postopek razveze… Taki osebi pač ne gre več zaupati, čeprav obljublja karkoli!

Edina prava pot. Tako ponavadi vsak malo uporabi, da bi jo pa imel doma mu pa ni treba. Kajti enkrat ku.rba vedno ku.rba!

Dec je pizda imaš prav, 11.01.2022 ob 16:47

Ne upam si zamisliti sebe v enaki situaciji, ko dobesedno narediš vse, ampak res vse, kar lahko, brez problema  tudi v lastno škodo, da je le njemu, bolnemu, ki ga ljubiš kolikor se le da dobro in lažje.

In misliš,da bi on tudi zate vse to naredil, če bi bilo hudo.

Ha, potem pa on tako. Zamislite si ve, ki pravite, da ona ne sme izvedeti. Zakaj ne? Zato, da bo še naprej do svoje zadnje zmogljivosti skrbela zanj, on pa bo svoje moči porabil za zabavanje in osrečevanje neke tuje ženske?????

Prav rada bi vedela, koliko vas bi bilo s tako situacijo zadovoljne,sprijaznjene,srečne, še naprej požrtvovalne.

Ce bi se to dogajalo moji prijateljici, bi zanalašč zbrala dokaze in jih predočila njej in njemu ,obenem.

Kaj res ne veste, kako boli, če ti nekdo tako umazano zarije nož v hrbet po vsem, kar ste naredile zanj,se tresle,če mu le kaka malenkost ni dobro dela…..

Mislim, da žena zasluži izvedeti. Pacient pa naj skrbi zase in ljubico.

Jaz zelo dobro vem, kako boli taka izdaja. In tudi dobro vem, da je za mene edina sreča v nesreči to, da nihče od mojih bližnjih ne ve, zakaj točno sva šla narazen. Umrla bi od sramote, če bi vedeli, s kakšnim človekom sem bila in če je slučajno kdo izvedel, sem iskreno hvaležna, da ni tega nikoli omenil. Si ne morem predstavljat, da bi kolegice zbirale neke dokaze o njegovi svinjariji in mi potem vse skupaj vrgle pod nos. Pomoje bi se mi zmešalo.

Ja, žena si zasluži vedet, ampak naj to ugotovi sama, brez vmešavanja tretjih oseb.

Enkrat jo mimogrede hipotetično vprašaj, če bi želela, da ji prijateljica pove, če bi vedela, da jo mož vara. In glede na odgovor tako tudi naredi.

O pa vemo, 11.01.2022 ob 18:40

Jaz zelo dobro vem, kako boli taka izdaja. In tudi dobro vem, da je za mene edina sreča v nesreči to, da nihče od mojih bližnjih ne ve, zakaj točno sva šla narazen. Umrla bi od sramote, če bi vedeli, s kakšnim človekom sem bila in če je slučajno kdo izvedel, sem iskreno hvaležna, da ni tega nikoli omenil. Si ne morem predstavljat, da bi kolegice zbirale neke dokaze o njegovi svinjariji in mi potem vse skupaj vrgle pod nos. Pomoje bi se mi zmešalo.

Ja, žena si zasluži vedet, ampak naj to ugotovi sama, brez vmešavanja tretjih oseb.

se pravi, če imaš drek za večerjo, potem je ok.

če pa bi drugi videli, da ješ drek za večerjo, bi pa ta začel smrdeti?

Sem brala tu točno tako zgodbo.

Sto ljudi, sto čudi…kaj naj rečem.

Odvisno kako dobri prijateljici sta..jaz bi svoji res dobri prijateljici povedala in isto bi pricakovala od nje. Ce pa se druzite/vidite obcasno pa mislim da ni vredno. Se zna zgodit,da ti ne bi verjela in bi se vidve skregali.

Sicer pa ji lahko tudi anonimno preko pošte ali kako drugače dostaviš slikovno gradivo. Sploh ni treba da ve da je prišlo od tebe.  Žena pa bi morala zvedeti saj bodo vsi kmalu izvedeli le ona ne bo vedela nič! To je naravnost srhljiva izkušnja saj se potem sprašuješ kdo vse je vedel in zakaj si ti zadnja ki to izveš….adijo gre samozavest in zaupanje do ljudi….

Dokler bodo moški mirno čakali, da jim žene nabijejo rogove, potem bo stanje pač tako….

Se strinjam treba ji je povedati. Jaz bi raje vedela kot pa da vsi vejo jaz pa ne. Ni fer to od njega ampak bo že karma poskrbela za njega.
Povedat z dolazi drugače si lahko vse možne zgodbice in izgovore izmisli!

Jaz bi rekla najprej njemu, da mu dam 14 dni časa, da se odloči in  zmeni z ženo, kako naprej. Ker drugače ji bom povedala jaz, da se ne bo še naprej za brez zveze razdajala zanj.

Če ima jajca varat, naj jih poišče tudi za pogovor z ženo.

ne mešajte se, naj čas naredi svoje, upam, vse dobro v njuno korist.

Bolezen ga je zgolj prisilila v to da se sooči s svojo resnico-da ni v vezi v kateri je vse okej, ampak verjetno zgolj v ekonomskem odnosu. Posledica teh so pa vedno varanja. Tip pač nima jajc da žensko sooči s tem plus ugodnosti čistega doma, opranega perila, kuhanih obrokov, pomoči če ponovno zboli noče zgubiti. Toliko je njemu vredna njegova žena. Ljubica ima višji standard kot ona.

Bi blo fajn da zve pa ga sama našutira stran plus obere do kosti. Da lahko na stara leta svobodno zaživi brez zajedalcev!!

Prav zanimivo je brati komentarje. Vse samo koliko se je ona žrtvovala. Vsaka bolezen spremeni človeka, č eje pa težka pa še toliko bolj. In čisto pop ravici povem moža čisto razumem. Bil je bolan dolgo časa. Vtem času se je njegovo življenje vrtelo v smeri bolnica, zravniki, lekarne, pregledi, itd. Doma je vsake pet dobil isto vprašanje a si  v redu. Kako se počutiš. In ko ozdraviš se zaveš da se to lahko spet ponovi in vidiš da to ni to . In ja sedaj živi življenje. Žena ga doma itak še vedno sprašuje s skrbjo v očeh kako si kako se počutiš pejt počivat. Mogoče če bi ona z njim živela življenje se to ne bi zgodilo. Tako  pa ona samo čaka kdaj se bo bolezen ponovila, On bi pa rad življenje ki mu je ostalo živel na polno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close