Najdi forum

Trenutno imam kabelski internetni dostop preko Arnesa (omejitev za dijake 512kb/s) odločam pa se za ADSL (akcijski priklop za ca. 9 sit) z hitrostjo 1024 kb/s (ISDN priključek že imam). Zanimajo me vaše izkušnje z ADSL (če je veliko prekinitev, motenj in ali bo brskanje po internetu dejansko tako hitro kot je obljubljena hitrost – ko sem na Arnesu zamenjala paket 100 za paket 200, ki bi naj bil hitrejši, se to sploh ni poznalo) in če lahko dobim statičen IP naslov kar tako.

Če misliš vlečt filme se ti ne splača-kolega je pred 4 mesci nabavil ADSL in mu ni uspelo povlečt še niti enga filma pa je probal že vse programe ki jih omenjajo po forumih (očitno je filmarjem ratalo nekako zaščitit kopiranje filmov iz neta). Če misliš samo surfat in klepetat se ti bolj splača vzet skynet al kako se že reče ker tu plačaš samo prenesene MB nad 50 MB. Na mesec plačaš okol 3500 SIT. Povezava je pa prek satelita in kupiš samo nek sprejemnik za na PC.

hitrost pa baje precej višja kot pri ADSL…

O Skynetu smo tule že pisali zato o njem ne bi izgubljal besed.

O ADSL pa tole.
Jaz odkar imam nov priključek (cca 3 mesece) se še nikol ni zgodilo da ne bi delalo. Tudi ostale ki jih poznam in imajo ADSL nimajo problemov z prekinitvami. Hitrost je dejansko taka kot naj bi bila (vsaj do Siolovih strežnikov, do vseh pa sigurno da ne, ker vsi pač nimajo strežnike na širokih pipcah). Meni se je celo zgodilo, da sem imel 3 dni prenos 800K/s, čeprav imam 1M paket, torej max cca 130K/s.

Statičen IP dobiš kar tako.

Pa tudi kakšen film, legalen seveda 🙂 se da potegnit, poletov kolega ima drugje probleme, ne v samem ADSLju.

Tudi moji sodelavci ki imajo adsl nimajo nobenih težav.Prav nasprotno so zelo zadovoljni.Ne vem za kaj ima poletov kolega tače težava moji kolegi potegnejo na dan tudi več filmov.Jaz osebno imam kabelski internet najcenejše verjente in tudi normalo potegnem dol kakeršnokoli muziko ali kakšen filem .

(očitno je filmarjem ratalo nekako zaščitit kopiranje filmov iz neta)….he,he,to bo pa takrat,ko bodo petelini valili jajca…..

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Polet, tvoj frend ima verjetno zonealarm.

Zonealarm ni vzrok,da ne more downloadat;slabo konfiguriran požarni zid (strojni ali software-ski )pa vsekakor…

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Ej ono s petelini je bolj verjetno kot pa to z filmi 😀

JList

kater program uporabljaš za vleko filmov?

kje se to konfigurira-v windowsih?

V službi imamo 4M ADSL preko amisa. Res je, da je gor cela firma ampak zjutraj sva običajno samo dva in kakšna žalost…. Vsake toliko časa ne morem do pošte, pol internet ne dela potem 1M datoteko vleče 3minute dol etc… Mislim, da je odvisno od tega kje si in kdo je tvoj ISP. Kolega iz MB je z 1M neizmerno zadovoljen (pri istem ISP)

L.P.

-------------------------------------------------------------- Kdor isce resnico, jo mora znati prenesti. Kitajski pregovor

V zavihku Program control-klikneš Access-Allow

Ja, to je seveda v nastavitvah Zone alarma-do njih prideš z dvoklikom ikone desno spodaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close