Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija ADSL za 4 SIT kateri paket svetujete?

ADSL za 4 SIT kateri paket svetujete?

A v tehle 4 SIT dobiš samo čisti priklop ali moraš telefone, ruterje in kable še posebej doplačat (kar so prej ponujali v paketu)? Če ja, kaj je potrebno še nabavit za ADSL in kolk to stane?

Pero, zanimivo da nisi skopiral se tega “Bredbandsbolaget will cap downloads to 300GB as part of the service it’s offering.” Pa ne rect da je to veliko, jaz samo z siol tv na 8mbps adslju skurim mesecno vec. Pa 70 funtov je malo vec kot si ti napisal, okoli 25k. Me zanima koliko ljudi pri nas bi placevalo 25k za internet, se tako hiter.

Vedno bos nasel nekoga, ki ima dosti boljso ponudbo, tako kot bos nasel slabse ponudbe, poglej samo Hrvate, niso tako dalec. V povprecju pa imamo zelo dobre hitrosti za to ceno, malo poglej po drzavah, ki grejo skupaj z nami v EU, kaksne cene imajo.

no tako ja in je samo tri krat hitrejši od 4 MB adsl-ja.

Sedaj pa še isto domačo nalogo naredi za neskandinavse dežele:

– Avstrija s katero se tako radi primerjamo
– Nemčija – s katero še raje
– mogoče še Veliko Britanijo in v njej npr. velemesto London

pa da te vidimo:

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Jaz lahko za sebe napišem, DA NISEM POSLOVNO POVEZAN S TELEKOMOM
in z njim razen računov za telefon in adsl nimam nič, je pa res
da sem ta mesec imel 60,000 sit telefona, ker imam nadobudne hčerke
ki sta “gobcali” na mobitel telefone, presneta mularija.

In samo malce poglej, kako se je situacija v nekaj letih pri nas spremenila
tehnološko mislim.

Samo eno samo zadevo si še želim v moji preljubi deželici:

to da ATPR dopusti ostalim ponudnikom prodajo ADSL-ja po istih cenah
kot jih ima SiOL, potem bi pa pri nas zavladala PRAVA konkurenca, ker jo
trenutno NI.

Verjemi mi Pero, da tujci niso ničkaj zainteresirani za naše telekomunikacijske zadeve, posebej če pomisliš, da morajo
npr. potegniti žice nekam na vrh hriba, kjer je ena sama kmetija in da ima
lahko sine potem ADSL za 8.000 sit na mesec.

Tako !! Grem na malico.

lp

Ma ,brez veze je z vami debatirat;našel sem ponudnika iz Evrope ,ki ponuja 12,5 MB/s za dobrih 8 jurjev ,zdaj bi pa imeli ne vem kaj še poleg tega.Za to ceno dobite tu 1 MB/s

To pa je to ,kar sem trdil (v EU 10 x hitrejše povezave dostopne po enaki ceni ).
Kar pa se tiče dostopnosti ADSL pa to;doma sem 5 minut vožnje iz drugega največjega mesta v drževi ,pa nimam niti teoretičnih možnosti za priklop…
Za kabel sem pred štirimi leti plačal 360.000 SIT.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

hehe in sedaj naj se preselimo v drugo državo!

Veš imam pa preveč rad Slovenijo, da bi se ji odrekel zaradi usranega
downloada filmov, ni vredno.

Pa tudi sicer so naša dekleta daleč najlepša v celi Evropi in še marsikje.
Mah ga ni večjega užitka kot videti lepo dekle izpod planin, brez silikona – klinc gleda pa internet!

ajd jaz zaključujem mojo udeležbi v tej debati.

Pero, še enkrat 70 FUNTOV ni 8k sit.

320 kron pa jeDrugič malo bolj pazljivo preglej ponudbe na linkih!

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Drzi se svojega nasveta:

A SWEDISH SUPPLIER will introduce an amazing 100Mbit/sec broadband connection for 895 kroner in April next year.

Ja kje na zadnje omenjeni strani si pa to prebral??!!

Bo ponujal, prijatelj iz švedske – ah ste naivni.

Swedish firm to offer 100Mbit/s broadband for £70/month

Blightyland, listen up!

By INQUIRER staff: petek 19 december 2003, 09:38

A SWEDISH SUPPLIER will introduce an amazing 100Mbit/sec broadband connection for 895 kroner in April next year.
That’s about £70 a month, and that speed is in both directions.

Bredbandsbolaget will cap downloads to 300GB as part of the service it’s offering.

Right now, Bredbandsbolaget is offering bi-directional 10MB connections for 330 kroner a month without limits on the download. That’s round about the average price for 512/256 ADSL here in Blightyland.

According to the UK ADSL Guide, your £70 will get you 2MB/256K ADSL from a few suppliers.

Sheesh! Us Brits are kebabbed! µ

See Also
Blair renews Broadband Britain pledge

SPLINQ
Swedish language only

Pa dobro,dottore ,zdaj si tudi ti nasedel…Poglej zadnji link!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close