Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija ADSL se zažene, čeprav imam router?

ADSL se zažene, čeprav imam router?

Kako izklopim, da se ADSL ne zažene?

lp
j.

Kdo se zažene, kje se zažene, kdaj se zažene, kako se zažene.

Katere windows-e imaš ?
Daj prosim malce več informacij napiši, pa bo kakšen pameten odgovor takoj
prišel na plano 🙂

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Verjetno misliš avtomatsko ko se štartajo WIN. Onemogoči povezavo. Control Panel –> Network Connections –> desni klik na povezavo in Disable. Ampak potem jo moraš vsakič ko hočeš it na internet spet Enable-at oziroma Disable-at za prekinitev. Če je to to, če ne povej bolj točno…

Lp, Max

V COntrol panel pod Network ni več povezave za ADSL.

Se mi pa ADSL povezava štarta takoj ko prižgem računalnik z WIN 2000, saj imam nekje nastavljeno tako.

Nato mi javi, da povezave ne more vzpostaviti (router jo že preje) in nato, da Exit.

Ali je smiselno to brisati in kje?

lp

J.

Kako imaš postavljeno mrežo? Koliko računalnikov imaš proklopljenih na router, kako?

Lp, Max

dva, ta glavnega imam direktno na ADSL linijo. ADSL mi zažene avtomatsko, ker mi je računalničar to nastavil, ko sem dobila ADSL. Na tem računalniku imam WIN 2000.

Brezžično po imam povezan še lap top. WIN XP.

lp
j.

Ali tvoja mreža izgleda nekako takole: ADSL modem imaš povezan na brezžični router in od router-ja direktno na glavni računalnik. Brezžično pa na prenosni računalnik?

Probaj se proklopit na internet preko modema in ne preko routerja na glavnem računalniku. Dela povezava OK?

Če res nimaš pod Network Connections ADSL povezave, jo pač kreiraj na novo. Ves potek lahko vidiš tukaj:

Lp, Max

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close