Najdi forum

ADSL ne dela

Na računalniku mi ne delata internet explorer in outlook express, medtem ko proklik nlb deluje.

Izklopila in nazaj priklopila sem modem in router, vendar še vseeno ne deluje.

Napiše, da ni povezave.

Kaj naj še naredim?

Program Hijack lahko v tem primeru včasih odstrani blokado. Snemi ga z neta, namesti, napravi Scan only in nam vsebino loga prekopiraj semle na forum. Potem ti bomo svetovali, kaj odstraniti. Če bo uspelo, gremo na drinko.

Je to taprav program: Browser Hijack Recover?

Mi namreč nikje ne piše Scan only.

Lp

Ne, Tajfun je mislil HijackRhis

Lohka pa najprej narediš sledeče.

Pojdi na Start –> Run in vtipkaj cmd. NAto v dos okno vpiši ipconfig /all in prepiši kaj ti piše pod DNS Servers.

Pa preko katerega ponudnika dostopaš na net.

Preko siol adsl

No zdej pa še DNSje napiši ali log napopaj, ker samo siol adsl nam ne pove nič.

To moram verjetno na tistem računalniku pogledat, kjer mi ne dela internet.

Zdele sem v Lj v službi, popoldne grem domov, tam pogledam in prepišem, kaj mi javi in jutri sporočim.

Nimam blage veze o delovanju računalnika, zato se mi ne režat, če kakšno čudno ven spustim.

Jep, točno na tistem in nop, ne bomo se smejal…

Saj jo vsak kdaj.

Nobody is perfect. I’m nobody….

Spet se javljam.

Ven mi vrže:

DNS Servers:193.189.160.11
193.189.160.12

Pokaže še razne druge podatke. Še katerega napišem?

Hvala ter lp

Betty, glede na to, da ti povezava z banko deluje, bi morda le poskusila HijackThis – link si že dobila. Še vedno namreč domnevam, da ti dostop blokira le kakšen searchbar.

Ne bi bilo slabo, da modem in router izključiš in ju ponovno vključiš čez 2 do 3 minute, ker bi ga lahko tudi router kaj sračkal.

Modem in Router sem že izključila, pa še vedno ne deluje.

HijackThis mi pa vrže ven veliko ne vem česa, pol mi pa napiše, da vse pa le ni bdobro brisati, ker da so nekatrei koristni. Naprej pa pojma nimam, drugi doma ga majo pa še manj.

Sem klicala na ADSL pomoč, čeprav sem vedela, da mi bodo rekli, da naj modem in router izklopim za 4 minute.

Vsega seveda nikakor ne smeš zbrisat, skopiraj nam vsebino loga semle na forum, pa ti bomo svetovali. Lahko shraniš tudi v tekstovno datoteko in vzameš s seboj v službo ali kam drugam.

Brez škode pa lahko pobrišeš vrstice, v katerih je omenjen Internet Explorer.

OK, bom nekako prenesla na ta računalnik. Se beremo.

LP

Že dela. Nekaj je bilo narobe z IP številkami in podobnimi številkami.
Hvala. Se oglasim, ko bo spet kaj narobe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close