Najdi forum

ADSL me na mara

Končno mi je uspelo nabavit ADSL, ampak veselje je trajalo samo dokler nisem prvič po namestitvi, registraciji in nekaj urah dela in uživanja v hitrem internetu ponovno zagnal računalnika. XP (prej dobro delujoč, z ne preveč naloženimi programi) se mi sploh niso hoteli prižgati, ampk so ostali na modrem zaslonu Dobrodošli – pa sem si mislil OK – pa naj malo melje, nič novega- čakam minuto vse utihne, čakam dve minuti, tri, ampak nič.
Končno ugotovim, da pridem v XP, če pritisnem kako do tipk – Enter – backspace, delete…
Ampak tam me čaka že nova mora- sporočilo – STREŽNIK JE ZAPOSLEN (kako zaposlen, preden sploh kaj pritisnem, pa še kabel sem izklopil iz ADSL modema?!????) – izberite drug program, da dokonča opravilo (komanda PREKLIČI ne prime) – XP pa seveda spet bolj ali manj blokiran. Deblokira se šele, ko po več poskusih spet vzpostavim povezavo z ADSL preko SIOL ove ikone in ADSL in vse ostalo dela potem OK do ponovnega zagona računalnika. ko se mora ponovi.

Povsem ista situacije je, ko sem vse vrgel dol in inštaliral ADSL z XP protokolom za povezavo.

Začuda, ko pa vržem dol ves ADSL pa ni več sledu o kakem problemu.

Vso zgodbo sem še enkrat ponovi, ampak ni razlike. Predvidevam, da ni vzrok v virusu, ker Norton ne najde nič, niti ni več problemov po odstranitvi ADSL

čist bad to, ej.Jst bi čist popizdu.To da se računalniku sfuka in da po parih urah al pa dneh ne najdeš rešitve mi je čist hudo.Za popizdit…vem kak je to ampak ne verjamem da vem pomoč… ugibanje zgolj in le…
Kaj pa če nekako izklopiš to da se ti ob zagonu takoj priklopi v internet?
nevem kje bi lahko bilo to mogoče kaka konfiguracija pri win98 recimo msconfig…mogoče bi znalo to bit, ej ne vem tuki laufa starinska mašina na
modem in komi čakam na kak XP P4 in kabel

Si morda namestil adsl clienta s cd-ja? Tega namreč XP-ji ne potrebujejo!

Namestil sem ADSL clienta iz CD pa so bili problemi, kot sem napisal, potem sem ga izbrisal in namestil client od XP-jev pa je bila zadeva ista, šele ko sem izbrisal vse kar je bilo povezano z ADSL probelma ni bilo več.

Torej je sedaj spet vse ok?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close