Najdi forum

ADSL/ISDN prekinitve

že en teden se mi občasno dogaja, da na ADSL modemu utripa WAN lučka po nekaj minut, tudi več kot 10. Tudi telefonske zveze (ISDN) ne gre vzpostaviti ali pa med pogovorom nekaj zraven šumi. Čez recimo pol ure pa spet vse normalno. Na Telekomu mi je ena iz tehnične pomoči rekla, da če trenutno dela vse, ne morejo nič narediti in naj pokličem, ko bodo problemi. Ok, danes zjutraj so bili, jih pokličem in naj bi me nekdo potem poklical. Seveda me ni. In kaj naj zdaj, čakam, kdaj bo delalo in kdaj ne bo. Saj večino časa vse dela, je pa skrajno zoprno, ker rabim ADSL in telefon za službene stvari in si ne morem privoščiti luksuza, da so zdaj vsak dan tam nekje 3-4 problemi z ADSL in ISDN. Prej je bilo vse nekaj let OK.

Ali je kdaj kdo imel podobne probleme in kaj bi to lahko bilo?

Pa kaj naj sploh storim, ce na Telekomu kao ne morejo nič narediti tisti hip, ko vse dela, ko pa ne dela in kličem, pa od njih ni glasu že nekaj ur?

Reši te edino vztrajnost, če želiš ostati pri njih. Lahko pa zamenjaš tudi operaterja, vendar dvomim, da bo potem kaj bolje delalo, ker je očitno problem v fizični povezavi, torej v bakreni parici. Kje pa pride do težav, pa bodo sami najbolje ugotovili. Torej, kliči, kliči, kliči, če ti rečejo, da bo nekdo poklical, vprašaj kdaj, če te do takrat ne pokliče, pokliči ponovno na prijavo napak in se buni, da te nihče ni poklical, ipd …

Ja, rachek, si imel čisto prav. Dokler nisem tečnarila, se ni nič zgodilo. Upira se mi biti tečnoba, ampak kaj drugega mi ni preostalo.

Po dveh dneh so popravili napako na kablih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close