Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija ADSL Internet pri enem, digatna TV pri drugem ponudniku

ADSL Internet pri enem, digatna TV pri drugem ponudniku

Zdravo!

Zanima me torej sledeče pri ponudniku SIOL imam ADSL internet, je možno, da pri drugem ponudniku vzamem zgolj ponudbo digitalne TV.

Zamisel glede najrazličnih paketov mi ni interesantna. Hočem zgolj digitalno TV, je torej možno, da pri drugem ponudniku (Telemach) vzamem zgolj TV ali ne?

V naslovu je seveda mišljena digitalna TV, sem se zatipkala…

Nikakor, ker različni ponudniki uporabljajo različno opremo. Če torej vzameš trojček ali dvojček pri enem ponudnik, je to en modem in en komunikarator. Če bi hotela dva ponudnika, bi rabila dva modema, kar pa dvomim, da je izvedljivo. In vprašanja v bistvu ne razumem. Kot prvo, ti verjetno govoriš o IP televiziji, ker za digitalno TV ne rabiš ponudnika, samo anteno. In če uporabljaš tudi internet, zakaj ne vzameš dvojčka? Oziroma, če vzameš dvojček, je telefon praktično zastonj. Zakaj torej dva različna ponudnika, če dobiš pri enem oboje ceneje ali vsaj za isto ceno?

Kar se tiče interneta ,telefona,televizije imaš lahko pri 1 ponudniku trojček,4-paket,…in pa in še mnogih drugih…..

ja lahko bi imela TV-pri telemach ker pač on imajo satelicko anteno za lovlenje digitalne televizije….intrnet imaš pa pač pri siolu…Pa plačuješ 2 različna ponudnika storitev….Samo je lahko tudi cena različna od storitev.

Lako imaš tudi na navadno zemeljsko anteno par 10 programov.

Najprej hvala odgovora…

Govorim o IPTV ja… Bom pregledala torej trojčke pri različnih ponudnikih (vsi operaterji tako niso možno, zaradi lokacije).

Tista digitalna satelitska pri Telemachu (omenjena v okviru drugega odgovora) je mišljen Total tv?

Tudi mi imajo kombinacijo dveh ponudnikov. Kabelski operater ponujatelevizijo prez pretvornika, v tv smo dali samo kartico in uporabljamo daljinca od televizije.

Internet pa imamo na optiki.

tud ta je dobra rešitev.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close