Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija adsl in težave z voljatel

adsl in težave z voljatel

Na novo imamo kake dva tedna adsl od amisa, od sobote je dodan tudi router.Do sedaj ok, danes pa mi čedalje pogosteje odpira okno za povezavo preko voljatel. Le to sem potrebovala prej za klicno povezavo in jo sedaj niti ne znam izbrisati, saj ne gre kar enostavno preko “delete”. Vam je jasno kje je problem?
Hvala vnaprej za vaš čas.

raglja

start
nastavitve
nadzorna plošča
omrežne povezave
pobriši željeno ikonco

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Ja sem že probala, pa pravi, da ne more izbrisati. Mi je res čudno…

raglja

Kaj točno pa napiše?

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Nič, le odpre se okno za klicno povezavo preko volje in dokler ga ne zaprem, nič drugega na netu ne trza. Ampak danes pa se še ni pojavilo. Očitno je minilo, ko sem računalnik temeljito ugasnila in mu zaželela mirno noč, hehe. Upam…..

raglja

Verjetno je Pero mislil kaj napiše ko želiš zbrisati povezavo in pravi da ne more.

Drugače pa poglej v IE pod menu Tools –> Internet Options –> jeziček Connections če imaš pikico pri Never dial a connection. Lahko poskusiš tudi tu pobrisat tvojo povezavo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close