Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija ADSL-čakanje na povezavo

ADSL-čakanje na povezavo

Imam ADSL in ko se računalnik zažene je potrebno 1-2 min. čakanja, da se lahko povežem.
Drugače v tem času računalnik normalno dela (če dam na “connect to” mi sploh ne pokaže povezave, pokaže se šele po določenem času).
Imam XP-je Pro.

Prosim za kakšen nasvet.

You never know when an old calendar might come in handy! Sure, it's not 1985 right now, but who knows what tomorrow will bring? -Homer Simpson

to je pri meni isto
Brez panike je reku švejk

Ne, samo meni se to dogaja samo v zadnjem času, prej sem se lahko takoj povezal.

You never know when an old calendar might come in handy! Sure, it's not 1985 right now, but who knows what tomorrow will bring? -Homer Simpson

Ne pomaga, včasih mu pride prej, drugič kasnehe. Mogoče si namestil kakšen firewall ali protivirusni program, no, pri meni se je to dogajalo bolj na začetku, sedaj pa redkeje. Nekateri trdijo, da ima prste vmes messenger, drugi spet, da popravki to odpravijo.
Skratka – poskusi z onemogočitvijo messengerja ( v njegovih nastavitvah razkljukaj samodejni zagon)
srečno!!

Še podvprašanje za klemenxxa. zadnjič si omenil, da sp1 omogoča totalni odklop tega programa. Kako pa?

LP, wega

lep pameten in preskromen.

Messenger ni vzrok, tudi firewall sem izključil pa tudi ni delovalo. Verjetno so vzrok Win. al pa kakšen drug program.
Sicer pa hvala za informacije.

Če imaš clienta gor od siola ga daj dol ker winxp imajo že sami po sebi point to point protokol za povezavo adsl in mislm da tud precej bolje dela kot tist sranje od siola
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close