Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice adrija in obrok na letalu

adrija in obrok na letalu

Zanimivo, da na Austrian-ovem čarterju v Antalyo z letališča Gradec dobiš topli obrok, medtem ko na čarterju z Adrio na Rhodos dobiš sendvič.

Sama raje letim z nizkocenovci ce je destinacija v evropi, ker tisti 2 urci pa ze zdrzis. Glede na to da adria racuna veliko vec a edini plus je tisti mali sendvicek. Na dolge relacije pa letim z rednimi linijami. Moj najljubsi so British airways in pa Cathay pacific, kar se tice hrane in prijaznosti ter vsega udobja. Za Emirate in Quatar sem slisala da so vrhunski, tako da jih bo treba enkrat sprobat. Drugace pa imajo vsake oci svojega malarja. Meni na primer mi je Delta boljsa kot recimo Adria, nekomu pa bo obratno. Sicer pa konec koncev je najbolj vazno, d ate pripeljejo varno.

ZAvedati se mo ramo, da smo si potniki različni.

Nekateri ob nakupu čarterskih kart ali kart z nizkocenovnimi prevozniki ne pričakujemo skoraj nič, ker vemo, kakšna je procedura glede prehrane.

Tisti, ki se nekako smilite sami sebi, da od umivanja zob ob npr. 5ih zjutraj do 12h dopoldan ne daste nič drugerga v želodček, potem pa ste užaljeni nad mini suhim sendvičem za polet, ki ne traja več kot 3 ure, ste pozabili, da vedno lahko kaj kupite za vaš želodček? Kaj na letališču je papredrago kaj kupit in dat v usta? Vedno imate to možnost, ampak če ste stradlni in si ne privoščite, ker računate na to, da boste na letalu dobro jedli, potem se ne pritožujte.

Pri nakupu letalskih vozovnic ne velja, da če kupite karto za oh in ah visoko ceno npr. v K klasi ( ekonomski razred), da lahko upravičeno pričakujete, da vas bodo na 10.ooo metrih stregli kot v restavraciji. Žal ne. Cena karte vseeno ne zajema tega. Niso zastonj za potovanje razdeljeni razredi na prvega, poslovnega in – ekonomskega.

Če potujete v poslovnem (business) razredu, pa je pesem že malo drugačna. V poslovnem razredu ješ drugače pripravljeno in servirano hrano, iz normalnih krožnikov, ne iz aluminijastih posod. To tudi vpliva na okus hrane, predvsem na taki višini, ko izgubimo občutek za slanost in določene arome – če bi tisto hrano, ki jo jeste na letalu na višini jedli na tleh, je nebi mogli pojesti, ker bi bila tako slana in neokusna.

Seveda je dolžina leta in vrsta leta tista, ki je merodajna kako in kaj vam bodo postregli. Na čezoceanskih letih, ki trajajno 7 pa vse do 12 ur, boste dobili za pod zob marsikaj. In na vseh medcelinskih letih boste pri prevoznikih, kot so Swissair, Lufthansa, Austrian, United ( vsi člani Starr Alliance), najboljše so pa azijski prevozniki in seveda Virgin Atlantic ( niso člani Starr Alliance) dobili alkoholnih pijač v izobilju , kot tudi prehrane in vode in ostalih pijač. In tudi to, ali je letalska družba dobrostoječa vpliva na to, kakšen catering service imajo.

En lep pozdrav 🙂
No ja pri nas na adrii ni bilio tako slabo. Jaz in moja partnerica sva šla v egipt v hurgado umes smo se še ustavli v sharm el sheiku na letalu smo naprej dobili VROČ robček nato smo dobili na pladnju ZELO VROČEGA piščanca in omako ter riž in še sladico mmmmm omamno;) Nazaj smo leteli tud z adrio isto linijo pa smo dobili Vrooče testenine plus pijače kolkor hoč pa sladica no ja še kr dobr obrok za adrio aja pa leteli smo vsega skup 3,5 urce let je bil čarterski;*

lep pozdrav

Z Adrio sem letel enkrat in so mi dali sendvic. Najboljsi zame trenutno: British Airways, American Airlines vedno dovolj hrane in pijace.

Najbolj zanimivo pa je bilo z US airways. Jih ne priporocam. Zamude dolge in nekako niso vedeli kaj bi. Sicer so se potem za silo oddolzili ampak vseeno jih je potem treba za vsako stvar priganjat.

Pri nakupu letalske karte nizkocenovnih prevoznikov nikoli ne pričakujem ničesar, ker niti ne rabim, ker več kot 2 uri (tako kot je nekdo že napisal) skorajda redko letiš.
Me pa čudijo topli obroki Adrie? 😮

Osebno so mi všeč Qatar airlines…

----- [b]Potuj poceni z letalom:[/b] [url=http://poceniletalskekarte.si]poceni letalske karte[/url] na [url=http://bit.ly/10HJOpn]Poceniletalskekarte.si[/url]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close