adria ankaran-več kot zadovoljni:)
pozdravljeni. ker jih veliko govori čez slo.obalo sem se odločila da napišem par besed o našem dopustu…imam navado da že v začetku leta gledam cene app,hotelov,… za letos smo se odločili da bomo na naši obali..in ko sem gledala cene groznooo..app 3-4 v sezoni od 50-100€ kje pa je še vse ostalo,in tudi želela sem si da bi vsaj 1xšli v hotel da nebi rabila kuhat vsaj tisti teden dopusta;) in ko sem gledala po hotelih-zadnji teden v juliju je bilo najceneje preko relaxa hotel barbara v portorožu nekaj čez 900€-polenzion..z tem da sem to gledala februarja… nato pa najdem ponudbo za adria ankaran preko sončka…so imeli first minut akcijsko ceno ter še en dan gratis,in smo za teden dni v novi villi adriatic*** z polpenzionom..neomejeno kopanje v zunanjem in notranjem bazenu,gratis parkirišče+taksa+prijavnina agencije+zavarovanje ter riziko odpovedi plačali 525€…in vam povem da je bilo super,naselje urejeno čisto,veliko igral za otroke,več lokalov,restavracij,lunapark,dosko-bowling,…osebje več kot prijazno,sobe super moderne..sobarice so čistile vsak dan in menjavale brisače..in hrana odlična! izbira ogromna. kaj se morja tiče je res da priplava kakšna trava in je morje umazano in to samo zato ker je spodaj pesek..drugače pa je zelo plitvo in naša 4-letnica je uživala na polno:) zagotovo še gremo sem:)
p.s drugače so cene preko njih direkt kar drage se splača preko sončka pogledat:) lp vsem
Forum je zaprt za komentiranje.