Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Adobe flash player – pomoč prosim

Adobe flash player – pomoč prosim

Kaj je to? Se mi je začelo pojavljati, ko hočem pogledati kaj na youtube (še danes zjutraj ni bilo tega):

Če si želite ogledati ta videoposnetek, morate nadgraditi program Adobe Flash Player.
Prenesite ga z Adobove strani.

Ko pa grem na Adobovo stran, mi napiše to:

Flash Player 10.1 is not currently available for Internet Explorer 9 (64-bit) Beta.
Download a preview release of Flash Player that includes optimized support for Internet Explorer 9 Beta (32-bit and 64-bit) from Adobe Labs.

In jaz ne vem, kaj nerditi, da si naložim ta klin*ev player. Mi lahko kdo pomaga?

Hvala.

inštaliraš boljši brskalnik npr. firefox, pa pol naložiš flash player na novo.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Pismo…pa glih danes mi je sin rekel, zakj nimam firefoxa, da ki je boljši:))

Ne vem, sem navajena na explorerja. A druge poti ni?

glede na to da je beta verzija brskalnika, najbrž še niso nardil verzije… tko da firefox pa je to to, tud bolj “varen” je za uporabo kt IE

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

http://www.opera.com/browser/

Kaj je pa to?

Gunnar, hvala, mi lahko še malo pomagaš?:)

Sem sedaj inštalirala Mozzila firefox, in res je na voljo Adobe flash player, sem tudi tega že namestila.

Edino, kar me muči, je to: ko sem nameščala firefox, me je vprašalo, če hočem kopirati iz IE priljubljene in nastavitve, sem označila, da ja. Sedaj pa ni nikjer teh priljubljenih. Ker imam tega kar veliko in ne bi rada izgubila, se da to nekako prenessti v firefox?

Hvala!!

probaj zapret pa še enkrat odpret firefox, če še zmer ne bo, bom pa pogledal, kaj se da narest

sem šla na pomoč in je bilo čisto enostavno, skratka, mi je uspelo:)

Se mi zdi, da se hitreje odpirajo strani s to mozillo. Hvala za vse:)

“Kaj je pa to?”

najboljši brskalnik

A da ja? Naj spet zamenjam?:)

“A da ja? Naj spet zamenjam?:)”

preizkusi, ne bo ti žal 😉 poleg tega, da je najhitrejša, ima vgrajenih še en kup funkcij, mail/torrent client, mouse gestures, ad-block, … opera je vodilna po inovacijah, večino stvari, ki jih imajo današnji brskalniki, so iznašli prav oni

ko se jo enkrat navadiš, je ne zamenjaš za nič

ob pravem “tweekanju” je firefox hitrejši od opere + ima dosti več uporabnih dodatkov kot pa opera.
bo moralo še malo vode pretečti da boste naredili opero konkurenčno zahtevnim firefox uporabnikom ;>

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

em, niti slučajno

sem testiral opero in zame nima kakšne hude uporabne vrednosti, vse to in še dosti več lahko počnem z firefox, sploh če je pravilno podmazan potem dela kot urca. ročne nastavite v configu delajo čudeže.

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close