Adijo pamet
Zadeva je takšna. Če ti pošlje paket mimovrste spletna trgovina moraš imet izpolnjen pogoj pct,da lahko greš na pošto iskat pošiljko. Če ti pošlje pismo sodišče pa greš lahko na pošto brez pogoja pct. Kdo je tu neumen???Jaz tega ne razumem. Nekako tako je,ko greš po pismo od sodišča,ne moreš prenašati covida19,ko greš po pošto iz mimovrste pa zagotovo lahko preneseš omenjeni virus ???????
Sončni zahod331, 17.09.2021 ob 21:20
Zadeva je takšna. Če ti pošlje paket mimovrste spletna trgovina moraš imet izpolnjen pogoj pct,da lahko greš na pošto iskat pošiljko. Če ti pošlje pismo sodišče pa greš lahko na pošto brez pogoja pct. Kdo je tu neumen???Jaz tega ne razumem. Nekako tako je,ko greš po pismo od sodišča,ne moreš prenašati covida19,ko greš po pošto iz mimovrste pa zagotovo lahko preneseš omenjeni virus ???????
Zato se pa jaz ne cepim ker jim nič ne verjamem. Ker se ali se delajo norca ali pa še sami nič ne vejo. In pol bo tak men ukazoval naj se cepim. Rajš jaz njih cepim kot oni mene.
Vojna na vidiku, 17.09.2021 ob 21:29
Zato se pa jaz ne cepim ker jim nič ne verjamem. Ker se ali se delajo norca ali pa še sami nič ne vejo. In pol bo tak men ukazoval naj se cepim. Rajš jaz njih cepim kot oni mene.
Enkrat se bodo prej ali slej zakvačkali v svoje laži, ker bodo danes pozabili, kaj so si zmišljevali včeraj. Ne bodo mogli več slediti temu, ljudje pa se zastonj zmerjajo med sabo.
Pa saj sem danes že opisal absurd. Greš v trgovino, kjer je v istem prostoru še pošta in kjer dela ena in ista trgovka, pa ti ista trgovka lahko proda štruco kruha, ne sme pa ti prodati kuverte.
Torej, na kuverti je virus, na kruhu ga ni.
Da podpiraš takšen debilizem, moraš res biti totalen debil.
Sem pisal na upravo pošte, pa so odgovorili, da oni nič ne morejo, ker so pač takšna pravila.
Res prava idiokracija.
Grenivka422, 17.09.2021 ob 21:37
Enkrat se bodo prej ali slej zakvačkali v svoje laži, ker bodo danes pozabili, kaj so si zmišljevali včeraj. Ne bodo mogli več slediti temu, ljudje pa se zastonj zmerjajo med sabo.
Zakvačkajo se oni vsak dan, to bi pa res že lahko vedela se mi zdi, pa nič žaljivo. Samo kaj ko jim to sploh ni mar.
Evo dejansko bi lahko janhirec pa bepizdiš, pa gobec krek lahko usrane rioti prej tv narodu pokazal pa rekl lej budale ste, drug dan bi se pa delali, kot da nič ni in bi se vseeno dogajalo po njihovih planih brez ovir.
Nimajo sramu že dolga leta. Kakih 12-15 let je od tega od kar so politiki nehali paziti na manire, spremljati kaj govorijo in kako govorijo ter kaj delajo. Ni jih briga več, kajti nikoli se nikomur nič ne zgodi hudega . Saj vidite da glavni akter ni dobil več kot nekaj glasnih besed pa še to ne strupenih pa je bila takoj nova kazen sprejeta za tiste, ki bi jih radi sodili da ne delajo dobro.
Robi567, 17.09.2021 ob 21:43
Pa saj sem danes že opisal absurd. Greš v trgovino, kjer je v istem prostoru še pošta in kjer dela ena in ista trgovka, pa ti ista trgovka lahko proda štruco kruha, ne sme pa ti prodati kuverte.
Torej, na kuverti je virus, na kruhu ga ni.
Da podpiraš takšen debilizem, moraš res biti totalen debil.
Sem pisal na upravo pošte, pa so odgovorili, da oni nič ne morejo, ker so pač takšna pravila.
Res prava idiokracija.
A to se je tebi zgodilo zares? Sem bral prej pa nisem edel ali je to neka rekla kazala ali je dejanski opis izkušnje.
ja svašta ja
Robi567, 17.09.2021 ob 22:04
Ja, to je dejanski opis izkušnje.
Zato pa sem pisal na pošto in jih povprašal po mentalnem zdravju.
Da se norca delajo iz nas. Obravnavajo nas, kot da smo majhni otroci in nas kaznujejo. Nič telefona, nič večerje za kazen, ker nisi ubogal ali pa dokler ne boš ubogal, lahko pa se učiš za šolo, to pa je tvoja obveznost.
Potem opažaš, da je to IGRA?
Ženske so sploh nore nanjo. Moški so tisti, ki morajo zaropotat, da se preneha. Ker ženska ni moški,ki je realen pa se dogaja vse skupaj hitreje, saj pri ženskah ni tistega upora, ki bi moral biti. Niso moški.
Seveda so lahko psihično pripravljene biti nenormalno hud upor AMPAK niso moški in moška narava,ki bi morala to ustaviti.
Pa saj vidiš, 17.09.2021 ob 22:07
Da se norca delajo iz nas. Obravnavajo nas, kot da smo majhni otroci in nas kaznujejo. Nič telefona, nič večerje za kazen, ker nisi ubogal ali pa dokler ne boš ubogal, lahko pa se učiš za šolo, to pa je tvoja obveznost.
Ja tako se igrajo otroci. Da v istem prostoru prehodijo nekaj metrov in tam velja, da je drug svet. Kot se z avtomobilčkom zapelješ 15 cm po tleh pa si v drugi državi.
To kar je Robi opisal je vsekakor otroška igra, ki jo igrajo odrasli in sprejemajo še bolj banalna pravila. Dobesedno otroško neumnost počnejo odrasli. Premaknila se je nekaj metrov in ni več v istem svetu je drugje, nekaj drugega in pod drugimi pogoji. Če bi ji dali navodila, da mora tam kjer je oddelek za pošto nositi kapuco, ker je tam antarktika bi to tudi storila. V predelu kjer je kruh na polici bi pa nosila kopalke, češ, da je poletje in vročina.
Darwin120, 17.09.2021 ob 22:11
Potem opažaš, da je to IGRA?
Ženske so sploh nore nanjo. Moški so tisti, ki morajo zaropotat, da se preneha. Ker ženska ni moški,ki je realen pa se dogaja vse skupaj hitreje, saj pri ženskah ni tistega upora, ki bi moral biti. Niso moški.
Seveda so lahko psihično pripravljene biti nenormalno hud upor AMPAK niso moški in moška narava,ki bi morala to ustaviti.
Ja, po naravnem zakonu je tako. Jang ima po naravi jajca, jin pa milino. Ampak, ker je mafija že zdavnaj pohodila vse kar je naravno, se pozna na brezjajčnem jangu in puntarskem jinu. Vse je sprevrženo in komaj čakam, da do konca propade ta civilizacija z nikakršnimi vrednotami. Šele ko začnemo gojiti poštenost in spoštovanje, se lahko stvari postavijo na svoje mesto. Potem tudi mafija izgubi oblast, ker se množica poštenih ne pusti izkoriščati. To je notranji boj, ne zunanja revolucija.
narvni zakon, 17.09.2021 ob 22:31
Ja, po naravnem zakonu je tako. Jang ima po naravi jajca, jin pa milino. Ampak, ker je mafija že zdavnaj pohodila vse kar je naravno, se pozna na brezjajčnem jangu in puntarskem jinu. Vse je sprevrženo in komaj čakam, da do konca propade ta civilizacija z nikakršnimi vrednotami. Šele ko začnemo gojiti poštenost in spoštovanje, se lahko stvari postavijo na svoje mesto. Potem tudi mafija izgubi oblast, ker se množica poštenih ne pusti izkoriščati. To je notranji boj, ne zunanja revolucija.
Ja revolucija najprej nastaja v srcih ljudi šele potem zunaj njih.
Forum je zaprt za komentiranje.