ADIJO MON ZARADI REKLAM!!!
ravno včeraj smo se pogovarjali, vsi ki zahajamo kdaj sem gor, da ne pridemo več, tole je pa res prav nasilje od reklam, pa ne 9- več kot 9, ne moreš prebrati niti enega stavka. jaz ne zapiram reklam, ker če klikneš na reklamo je to za njih točka, jaz zaprem njihovo stran in jo na novo 0dprem na ta način nimajo točke, če boste vsi tako delali ne bojo imeli točk in bojo prenehali vsiljevati
Ga uporabljam že leta na telefonu in na računalniku in mi nikjer ne težijo z reklamami.
BOSS, 10.08.2025 ob 10:00
tudi mi moramo od (reklam) nečesa živeti. Se vam ne zdi da forum potrebuje denarna sredstva, da lahko preživi. Kaj boste socialci počeli, če se forum ugasne. Popivali boste na klopeh po parkih.
saj človek razume, da dajo kakšno reklamo gor a ne, ampak da ti da 12 reklam zaporedoma na 3 sekunde, to je pa odganjanje ali kako se temu pol reče. lastnik foruma želi da se forum zapre-. odganja folk
Jaz sem zaradi tega nehala brati Žurnal. Kljub adblockerju so se mi vsiljevale reklame.
In to vse neke polne virusov, me je moj protivirusni program ves čas opozarjal na to.
Pa kaj jim je, da tako škodujejo svojim bralcem ?
Enako je verjetno tukaj, saj je tudi MON njihov 🙁
Zdaj pa ni več ne Žurnal-a in ne reklam.
Če me bo tukaj samo enkrat opozorilo, da je virus na strani, tudi na ta forum pozabim.
Preveč si dovolijo ti jodlarji!
to je slabo, 10.08.2025 ob 10:43
Jaz sem zaradi tega nehala brati Žurnal. Kljub adblockerju so se mi vsiljevale reklame.
In to vse neke polne virusov, me je moj protivirusni program ves čas opozarjal na to.
Pa kaj jim je, da tako škodujejo svojim bralcem ?
Enako je verjetno tukaj, saj je tudi MON njihov 🙁
Zdaj pa ni več ne Žurnal-a in ne reklam.
Če me bo tukaj samo enkrat opozorilo, da je virus na strani, tudi na ta forum pozabim.
Preveč si dovolijo ti jodlarji!
Tudi jaz sem nehala klikati na Žurnal24, pa bližnjico nanj sem odstranila s kompa. Brezvezen in tudi preveč reklam.
Brave uporabljam samo za ta forum, sicer imam raje Chrome, ker je boljši brskalnik.
Stara forumašica (res ta prava), 10.08.2025 ob 09:23
Ga uporabljam že leta na telefonu in na računalniku in mi nikjer ne težijo z reklamami.
Link ne dela, inštalacija se ustavi, je samo ndgradnja , ne inštalacija.
jaz tudi, 10.08.2025 ob 12:20
Tudi jaz sem nehala klikati na Žurnal24, pa bližnjico nanj sem odstranila s kompa. Brezvezen in tudi preveč reklam.
Brave uporabljam samo za ta forum, sicer imam raje Chrome, ker je boljši brskalnik.
Brave je hitrejši in ne shranjuje podatkov o uporabniku.
Prav tako blokira piškotke.
Forum je zaprt za komentiranje.