Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ADIJO MON ZARADI REKLAM!!!

ADIJO MON ZARADI REKLAM!!!

Za pogledat eno temo blo treba ZAPRET 9 reklam!! Adijo, nikoli več sem nazaj.

saj ni več nikogar gor. Tisti vztrajni ki so pa počasi zapuščajo ta forum. Vse gre v maloro.

Grozne so te reklame. Tudi mene odvračajo . Bolj poredko še malo pogledam. Mislim,da niso krive le reklame ( te najhujše so šele nekaj časa). Tu je vse manj ljudi, ki res kaj komentirajo. Je le par pametnjakovičev, ki morijo v svojimi prispevki v nedogled. To je še huje od reklam.

ravno včeraj smo se pogovarjali, vsi ki zahajamo kdaj sem gor, da ne pridemo več, tole je pa res prav nasilje od reklam, pa ne 9- več kot 9, ne moreš prebrati niti enega stavka. jaz ne zapiram reklam, ker če klikneš na reklamo je to za njih točka, jaz zaprem njihovo stran in jo na novo 0dprem na ta način nimajo točke, če boste vsi tako delali ne bojo imeli točk in bojo prenehali vsiljevati

Točno tako, kot sem včeraj napisala – tudi danes bo spet tema o nadležnih reklamah.

Pa dajte no inštalirajte si Brave in ga uporabljajte, pa niti ene reklame ne bo

Jaz imam reklame blokirane. Nobenih težav. Drugače so pa zdaj dopusti, narod bo ob delavnikih od septembra dalje spet tukaj haral non stop, brez skrbi.

Odgovor na objavo uporabnika
Stara forumašica (res ta prava), 10.08.2025 ob 09:09

Točno tako, kot sem včeraj napisala – tudi danes bo spet tema o nadležnih reklamah.

Pa dajte no inštalirajte si Brave in ga uporabljajte, pa niti ene reklame ne bo

Bi tudi Brave. Kje se ga dobi oz. kako inštalira.

https://brave.com/sl/

Ga uporabljam že leta na telefonu in na računalniku in mi nikjer ne težijo z reklamami.

brave230, 10.08.2025 ob 09:20

Bi tudi Brave. Kje se ga dobi oz. kako inštalira.

Tele nepismeno…

tudi mi moramo od (reklam) nečesa živeti. Se vam ne zdi da forum potrebuje denarna sredstva, da lahko preživi. Kaj boste socialci počeli, če se forum ugasne. Popivali boste na klopeh po parkih.

BOSS, 10.08.2025 ob 10:00

tudi mi moramo od (reklam) nečesa živeti. Se vam ne zdi da forum potrebuje denarna sredstva, da lahko preživi. Kaj boste socialci počeli, če se forum ugasne. Popivali boste na klopeh po parkih.

saj človek razume, da dajo kakšno reklamo gor a ne, ampak da ti da 12 reklam zaporedoma na 3 sekunde, to je pa odganjanje ali kako se temu pol reče. lastnik foruma želi da se forum zapre-. odganja folk

Lahko bi se zmenili za protestni dan.

To, da zapreš zaporedoma 5 reklam, da lahko kaj prebereš…wtf

Jaz sem zaradi tega nehala brati Žurnal.   Kljub adblockerju so se  mi vsiljevale reklame.

In to vse neke polne virusov, me je moj protivirusni program ves čas opozarjal na to.

Pa kaj jim je, da tako škodujejo svojim bralcem ?

Enako je verjetno tukaj, saj je tudi MON njihov 🙁

Zdaj pa ni več ne Žurnal-a in ne reklam.

Če me bo tukaj samo enkrat opozorilo, da je virus na strani, tudi na ta forum pozabim.

Preveč si dovolijo ti jodlarji!

ma kakšnih reklam?? nimam jih! pa imam samo en bloker reklam naštelan gor, oziroma dva.. imam pa tri stare članke gor, sem obtičala v času zaradi teh blokerjev čeprav jih imam že nekaj let gor, ali so oni nehali pisat članke lani junija? povejte mi, da razvozlam to skrivnost, hvala! ?

Istalirala sem Brave in koncno sem brez reklam. Jupi

to je slabo, 10.08.2025 ob 10:43

Jaz sem zaradi tega nehala brati Žurnal.   Kljub adblockerju so se  mi vsiljevale reklame.

In to vse neke polne virusov, me je moj protivirusni program ves čas opozarjal na to.

Pa kaj jim je, da tako škodujejo svojim bralcem ?

Enako je verjetno tukaj, saj je tudi MON njihov 🙁

Zdaj pa ni več ne Žurnal-a in ne reklam.

Če me bo tukaj samo enkrat opozorilo, da je virus na strani, tudi na ta forum pozabim.

Preveč si dovolijo ti jodlarji!

Tudi jaz sem nehala klikati na Žurnal24, pa bližnjico nanj sem odstranila s kompa.  Brezvezen in tudi preveč reklam.

Brave uporabljam samo za ta forum, sicer imam raje Chrome, ker je boljši brskalnik.

Anonimno 3831, 10.08.2025 ob 09:52

Tele nepismeno…

Tukaj še eno tele nepismeno.Tudi meni ni hotelo naložiti Brave. Sem se malo pozanimala. Baje imam zelo star računalnik in še nekaj. Mogoče sem tudi jaz nepismena?

Stara forumašica (res ta prava), 10.08.2025 ob 09:23

https://brave.com/sl/

Ga uporabljam že leta na telefonu in na računalniku in mi nikjer ne težijo z reklamami.

Link ne dela, inštalacija se ustavi, je samo ndgradnja , ne inštalacija.

jaz tudi, 10.08.2025 ob 12:20

Tudi jaz sem nehala klikati na Žurnal24, pa bližnjico nanj sem odstranila s kompa.  Brezvezen in tudi preveč reklam.

Brave uporabljam samo za ta forum, sicer imam raje Chrome, ker je boljši brskalnik.

Brave je hitrejši in ne shranjuje podatkov o uporabniku.

Prav tako blokira piškotke.

Anonimno 3433, 10.08.2025 ob 12:29

Link ne dela, inštalacija se ustavi, je samo ndgradnja , ne inštalacija.

Seveda povezava dela, za vse nove naprave ga instaliram iz te strani.

nič instaliralo….

Ko sem menjala telefon, sem se spomnila, da sem tu prebrala o Brave in hvala bogu, da sem si ga nastimala. Yt sicer se sopa, ampak tukaj pa ni niiiiiic nobenega tezenja. Sploh ne vem kdo bo kupil old spice ali persil. Naj se slikajo

Še ena tukaj, ki si je pred parimi minutami inštalirala brave, kakšna milina. Bog mu daj večni obstoj?

Bodite pametni, ne inštalirajte si ničesar, ker vam prek tega sledijo. Kaj gledate, kaj si pišete, vse. Če vas začnejo motiti reklame, enostavno izklopite forum in počnite kaj drugega. Ne se pustit nategnit.

Opera je še boljša od Brave za telefone.

Za računalnik pa Firefox in uBlock origin.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close