Najdi forum

adijo facebook

mene pa zanima a je katera skenslala fb, jaz ga imam, dodanih imam nekaj prij. cca 70, pa se z nobenik skoraj nikoli ne slišim, se ne klikamo, kot da so tam za okras…razmišljam da bi se odjavila za vedno, pa se ne znam, a se je katera in kako

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

tole izpolni, 14 dni se ne prijavljaj in bo dokončno odstranjen

Ja, lahko zbrišeš.
Verjetno nisi objavljala kakšnih podrobnosti o sebi, vendar se vseeno zavedaj, da so tvoji objavljeni podatki zapisani na spletu – sama si jih zapisala. Ostali bodo zapisani za vedno, le vidni ne bodo. Če se bo kdo res potrudil, bo našel tvoje objavljene podatke in jih lahko izkoristil.

To je blišč in beda interneta!

Ja in kaj lahko izkoristi in na kak način? Daj razloži to pliz. Recimo, če najde na spletu moje ime in priimek, rojstni datum in kraj prebivanja – kako točno lahko te podatke izkoristi?

Ja in kaj lahko izkoristi in na kak način? Daj razloži to pliz. Recimo, če najde na spletu moje ime in priimek, rojstni datum in kraj prebivanja – kako točno lahko te podatke izkoristi?[/quote] Jeb…mene tudi to zanima, to strašenje z izkoriščanjem itd…Kje vse nimamo obelodanjenih naših podatkov od telefonskega imenika naprej in eni stalno strašijo narod… kaj bo, če bo. HB da imamo internet in FB….nekdo je napisal: obožujem internet-spremenil bo svet. Res ga spreminja, HB.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close