Najdi forum

ad-aware 6.0

Ravnokar sem inštalirala ad-aware zaradi bannerjev, kajti v kazalu sem prebrala, da ta program te odstrani. Zanima me, kaj storiš potem, ko to inštaliraš in daš start. Na koncu vem, da se pojavi ena razpredelnica vendar ne vem, kaj naj s tistimi stvarmi naredim. Upam, da mi bo kdo znal svetovati, ali je to vse kar je v tisti razpredelnici potrebno zbrisati???
Hvala za odgovor!
Tanja

Lahko odkljukaš vsakega posebej, lahko pa z desnim klikom izbereš “select all objects” , nato pa samo še Next in nesramni firbčni žužki so pobrisani.

Hvala ti!

Tanja SpyBot Search & Destroy ti bo najdu precej več stvari kot Ad-aware..
LP

Vse kar najde lahko zbrišeš. Če maš pa inštaliran hotbar al pa kej sličenga, jih rajš pust (hotbarove), ker ti poj nau več delu.

Se močno pridružujem Darkotu. Začuda je slednji tudi free in boljši od free adaware.

Mirne duše lahko ukineš te grde spyware stvari, ker imaš tudi druge možnosti, ki se lepše obnašajo npr. sam sem včasih uporabljal Netcaptorja, potem pa me je minilo, ko sem videl, da je VSAK moj url sporočal naprej.

kakšen hotbar??? A lahko čist vse zbrišem, kar najde SpyBot Search & Destroy ??

Zbrišeš lahko vse. Največ, kar se ti bo zgodilo bo to, da ti ne bo delal kakšen (“brezplačni”) program, kjer je v drobnem tisku pisalo da se strinjaš, da ti namestijo še vohunčke – kot nadomestilo za zastonjkarski program.

Sorry, ker vlečem stare teme na plano.
Pa vendarle, …

ad-aware 6 . Rabim nekaj navodil
Kaj je ad-watch monitoring? A naj bo to non-stop vklopljeno?

U madona, jaz pa gledam, kdaj sem se prijavil in gornji post napisal:))
Ne, online žal ne dela.

HOTBAR je brezplačna orodna vrstica na internetu, ki je namenjena predvsem za pošto. Iz nje lahko dobiš mnogo lepih ozadij, mnogo raznih animacij, mnogo “emotions” ikon s katerimi lahko “polepšaš” pošto oz. bolje “izraziš čustva”, če komu kaj pošiljaš. Lahko si tudi po želji slikovno obarvaš glavno orodno vrstico, če nočeš imeti te standardne sive orodne vrstice, pa še kaj drugega bi se našlo…
Lp, Gloria:-)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close