Activex control onemogoča AV
Spreminjala sem varnostne nastavitve. Sedaj mi vedno, ko odprem internet (Najdi.si) javi: An activex control on this page is not safe in da mi strani ne bo pravilno pokazalo. Enako mi piše, če želim pognati antivirusni program Panda. Prve tri varnostne nastavitve imam onemogoči, četrto imam vprašaj, peto pa omogoči.
Mi lahko kdo pove, katero naj spremenim, prosim?
Verjetno da FreeBSD;)
Skrajni čas bi bil, da bi se napisalo vzorec za postavitev vprašanja na forumu. Ne pa da folk sperasuje karneki. Drugo kar je je na tem forumu že toliko gradiva, da bi lahko nekdo napisal knjigo in bi z njo fajn zaslužil. Zato bi lahko bile nekje FAQ povezave, ker dolčena vprašanaj se karnaprej ponavljajo.
Toliko za enkrat;)
lp
Imam XP-je. Iskalnik po vpisu ActiveX ni našel ničesar. Sem totalni idiot za računalnike, zato sem vprašala na tem forumu, ki bi naj bil po mojem mnenju za rekreativce. Po moje odgovor tudi ne bi bil zelo težak, ker je treba samo pogledati v varnostne internetne nastavitve in si zapomniti prvih pet kljukic.
Ko bi en vsaj kaj več napisal, kako se naredi varnostna kopija
in kje jo potem najdeš če pride do težav?
Vam je lahko, kaj pa mi ki (še) ne znamo.
LP
p.s. bi prosila, če se eden malo več raspiše o registrih, vem samo to,
da je nevarno, mogoče nekaj takega kot je napisal dr.Wega o GB, MB,
KB in bitih.
Heh, ja o registrih večina ljudi ve to, da so nekje in so en bav bav, katerega ne smejo tikat pod nobenim pogojem, drugače bo šlo vse v maloro :))
Pa še prav imajo :))
No drugače je v registru zapisano le kup enih podatkov za pravilno(ali pa tudi nepravilno) delovanje operacijskega sistema in večina ostalih programov, ki tečejo pod tem OSom. Podatki so sicer urejeni in deljeni na več delov, vendar povprečnemu uporabniku ne povejo prav dosti. Tako da o registru se da ogromno razpisati, vendar ne vem, kaj bi bilo prav hudo uporabnega.
Varnostno kopijo registra pa je mogoče narediti na več načinov, npr v XPjih jo naredi Restore Point v obnovitvi sistema(poleg ostalih stvari seveda), mogoče najbolj pravilen način za izdelavo samo varnostne kopije registra(in za njegovo obnovitev) pa je razpisan tulele
Forum je zaprt za komentiranje.