Najdi forum

Lepo pozdravljeni. Nujno potrebujem vašo pomoč. Zloudala sem si AcdSee 10 in zbrisala acdsee 7, katerega sem imela inštaliranega na rač. mislila sem, da mi bo inštaliralo brez problema, pa me je vprašalo neko licence code. zloudala sem si še nek keymaker, kjer daje neke kode, vendar na ta način se lahko igram cel teden … pol sem si zloudala še enih par variant z neta, kjer je pisalo free, ampak vsi zavajajo, ker povsod hočejo to kodo. zdaj se tolčem po glavi, da sem zbrisala stari acdsee … a se da kje res dobit BREZPLAČNO ta program oz. kako naj dobim to kodo, ki jo vsi zahtevajo? Keymaker ti vrže cel kup enih kod!!

zdej sm na http://www.serialportal.com dobila licence code za acdsee in pri inštalaciji mi jo je sprejelo; ko pa sm acdsee odprla, mi jo je spet zahtevalo: pisalo je Buy ali Enter licence code; ko sem jo vnesla, mi jo je ponovno sprejelo in napisalo: Rerstart your acdsee … in ko ga “restartam”, se spet ponovi: kar naprej sprašuje to licence code (najprej jo kao sprejme, grem naprej, O. K. in potem me spet vpraša zanjo!!!!!!!!!!!!). lahko kdo kaj svetuje???? lepo prosim.

poglej na “muli”

To je nekako tako, kot da bi spraševala : ” Kje bi lahko dobila brezplačno novega BMWja, lahko tudi ukradenega?” Seveda se ga da, ampak, obstaja še kaka alternativna varianta, katera je lahko za kak okus celo boljša od “BMWja”. Ena od njih je lahko tudi IrfanView[/url], pri katerem ne rabiš nobene kode, je tudi v slovenščini in brezplačen.

------------------------------------------------------------------------------------------- Na svetu so tri ( 3 ) vrste ljudi. Tisti, ki znajo šteti in tisti, ki ne znajo šteti

aha, hvala za odg. bom probala irfana … me pa vseeno zanima glede acd-ja: jaz sem ga imela inštaliranega že par let, takrat ga je inštaliral nekdo drug, ne jaz (ta rač. je uporabljalo več oseb), pa me zanima – kako so acd inštalirali (ker sem stoprocentna, da ga niso kupli).

Dobijo se seveda tako “skrekane” verzije kot tudi ključi na mulah, torentih in še kje. Ni pa tudi tako zelo redko, da so te reči kdaj fajn okužene s kakimi trojanci, tako da …. sicer verjamem, da se navadiš enega programa, ampak verjetno ti bo tudi kak “irfan” lahko ratal čist všeč. Sicer pa, zgoraj na forumu imaš prav eno prikupno temo, pa jo kdaj mal preleti 😉

------------------------------------------------------------------------------------------- Na svetu so tri ( 3 ) vrste ljudi. Tisti, ki znajo šteti in tisti, ki ne znajo šteti

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close