Najdi forum

Rabim vaše mnjenje če se splača imeti ACDSee med datotekami ali ne ?

Če ga potrebuješ si ga daj, če ne – pač ne.
Nekdo uporablja nekaj, drugi zopet drugo.
Je pa dober programček!

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Je nujno to imeti ? Kakšne dobre lastnosti ima ?

lp

Če rabiš samo za pregledovanje slik imaš že v winxp integrirano to funkcijo.. Jst sem ga en čas uporabljal, potem sem ga izbrisal (odvečna šara;).. drugače pa je dober program ja..

Seveda da ni nujno.

Odličen program,v celozaslonskem načinu izredno hiter za pregledovanje slik,listanje s koleščkom..

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Ni pa nujno potreben… balast.

Če imaš digitalni fotoaparat ali veliko delaš s fotografijami – utegne biti nepogrešljivo orodje, saj tako učinkovitega in hitrega pregledovalnika ni.

Zdajšnje verzije so že precej večje kot so bile včasih, pa tudi en kup nepotrebnih stvari imajo v sebi.

Sam uporabljam verzijo 3.1(SR-1), ki je še zadnja verzija, ki nima nametanih še cel kup drugih stvari, skratka le hiter pregledovalnik z browserjem in nekaj najosnovnejših stvari.

Pač ne namestiš tistih podprogramov, ki jih ne potrebuješ. Hitrost delovanja na novejših rač. ni nič slabša, res pa je, da ga včasih kaj zmede in se zapre. Sicer pa se to dogaja občasno skoraj pri vseh programih.

Žal ne moreš pri namestitvi odizbrat cel kup funkcij AcdSeeja, ne pa ostalih podprogramov.
Jaz ta programček uporabljam izključno za pregled fotk, včasih mogoče za predpregled thumbnailov in še bolj redko zato, da na hitro naredim html index, da so slike iz žurke čimprej na netu 🙂

In zato pravim, da je verzija 3.1 zame čisto zadosti in kakorkoli obračaš je hitrejša od sedmice ali šestice. Če pa še kaj drugega počneš s slikami potem imaš pač novejšo verzijo, ki to omogoča. Ampak jaz imam za to pa spet druge programe.

Seveda se ga splača imeti…

Poleg vsega že naštetega, ti omogoča hitro preimenovanje večih datotek(.jpg) naenkrat (Batch rename). Označiš npr.100 fotk in jih z enim ukazom vse poljubno preimenuješ.

Še nekaj drugih dobrih for ima, tko, da ga skoraj moraš imet!

LP

rename omogoča tudi IrfanView, ki je free in zelo kratek 700Kb.priporočam!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close