accomodation
Kdorkol ma kakršnokoli informacijo oz. pozna še kaksno poceni varianto bivanja v Amsterdamu naj mi to sporoči. In sicer za čas okoli novega leta. V glavnem je že skoraj vse zasedeno, najcenejši še frej hostel znaša 32Evrov na noč. A kdo pozna kaj cenejšega? Za okoli 20Evrov na noč in še ni zasedeno?
LP
hej!
ja lahko ti povem nekaj hostlov v amsterdamu! samo ce so za novo leto frej pa ne vem!!
najcenejsi je The Shelter – Bamdesteg 21 ( tel. 625 3230- to je znotraj amsterdama) cena 16 euro/oseba vendar je v lasti kristjanov in spis v sobi z 30 !!
pa do enih mores bit nazaj — tako da ce ti je dnar bolj pomemben kot caga pol je ta cool … samo po moje noces glih spat tam !!!
jaz ti jih lahko napisem nekaj s telefonskimi
ce pa rabis se naslove pa napisi!!
City Hostel Stadsdoelen 624 6832
Hans Brinker 622 0687
Eben Haezer 624 4717
Flying pig Downtown 420 6822
Bob s Youth hostel 623 0063
Int. Student center 625 1364
Int. Budget Hotel 624 2784
Inner hostel 662 5792
no to jih je nekaj poisci si se klicne cifre za nizozemsko in amsterdam ker jih ne vem
LP
smoooooking :))
jep..tnx za tele, na 2 sem poslal, ostali so pa zasedeni. Ali kdo pozna kake hostle, ki nimajo oglasevanja na internetu in jih je tako težje najti. Taki so najbrž še na voljo za rezervacije.? Pa se zanima me koliko je možnosti, da dobiš hostel v primeru kot je Bob’s hostel, kjer ne sprejemajo predhodnih rezervacij (naj jih ne bi!) ampak se prijavis zgodaj zjutraj pač “kdor prvi pride prvi melje”:)…
caw
To je Hostel v Haarlemu, kjer smo preziveli pretekli vikend. V Haarlemu smo bili zato, ker se nam je zgodilo kar se marsikomu – da je Amsterdam poln! Ampak ni bilo slabo. Povezave s Haarlemom so redne, tudi ponoci ko lahko gres domov direkt z nocnim busom iz Amstedama v blizino hostla. Drugace pa na bus do Haarlem zelezniske postaje (bus vsakih 10 min) in potem z vlakom do Amsterdama (pot traja cca. 20 min).
Torej ce ostanete brez sobe poskusite tudi malo v okolici. Cena sobe je 19 evrov. Lp, S
Forum je zaprt za komentiranje.