Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija ACCESS in jest k se ne spoznam…

ACCESS in jest k se ne spoznam…

Jah,kot veliko odraslih tudi jaz poleg dela hodim še v šolo.In sedaj imamo predmet poslovna informatika (3.letnik) program za ekonomiste.Doma veliko delam z računalnikom,a le bolj z microsoft office-om,wordom…

Na dveh predavanjih sem žal manjkala-službene obveznosti in zamudila bistvo ACCESSA.Za ta program sem prvič slišala,poleg tega smo tako hiteli da si komaj dojemal kako in kaj.Poleg tega je še prfoks tko zajeban,da me je kar groza.Saj mi je šlo-seveda ker je zraven razlagal kaj moraš klikniti,kam,kdaj,…Skrbi me kako bo na izpitu ko pa ne vem zakaj se sploh gre.

Rada bi doma vadila.V knjižnici sem si že izposodila literaturo,v kateri je vse lepo razloženo,sedaj moram to le še poskusiti v praksi.

Prosim če mi lahko kdo natančno razloži kje lahko ta program dobim (ali ga sploh lahko snamem z interneta) in če ga ima kdo doma ga lepo prosim če mi ga “zrihta”,ker imam za narest samo še ta izpit pa sem rešena.

Pa še to:delamo nekaj z bazami,razpredelnicami,jih premikamo,dopolnjujemo,razčlenjujemo…

Prosim,prosim za pomoč-še danes če je možno!

HVALA,HVALA!!!

Ponavadi se nalozi skupaj z Wordom, Excelom, PowerPointom…Torej bi ga morala imeti.

Ni pa čisto nujno…
Access je del Officea ampak je le zraven Pro paketa, tako da ga v Standard paketu ni.

Na netu ga pa ne boš dobila, vsaj legalne verzije ne, ker M$ zanj še vedno zahteva mučo $$$.

Računalnik ki ga imam doma,je od očeta,on pa ga uporablja bolj za umetniške slike,ustvarjanje-kaj jaz vem kaj vse.

Ima programe:open office,star office,adobe acrobat,microsoft front page in podobne.Vidim da je vse na podoben princip,pa vendar nikjer ne najdem accesssa.

Mogoče sm res blond,ampak vseen ga nimam.Pa bi rada imela…Za oceno se mi gre.

A pol res nima nobenih šans,da jest ta program naštudiram doma?Samo prek literature?Adijo moja šola pol.Samo zarad enga predmeta….

SMRK!!!

Mah ni noben bav bav in zaradi tega šolo pač ne boš pustila. Dobi si nekje CD z Office Pro in si namesti Access. Sigurno ga ima kakšen kolega, kolegica …

Ko boš mela to pa povej, ti bomo razložili vse,ni problema.

Iz kje pa si?

Radovljica

Hvala,zlo ste prijazni!

Ne dobim nikogar ki bi imel ta program.Če ga kdo ima,ga lepo prosim če mi to sporoči in če ni prav daleč bi prosila če mi ga posname.Ej,plačam vam-sej sm že omenila,da mi manjka samo še ta izpit,ker pa nisem bila na predavanjih,ne vem za kaj se gre.

Plis,plis!Obupana sem že čist!

Ammm Baby, tale forum res ni namenjen piratskim zadevšnam, maš pa gor moj mail, tako da mal pocukaj za rokav pa bomo vidli kaj se da narest.

Ah, hmmm, že slutim. Nudil ji boš strokovno pomoč pri tebi doma, kjer imaš že inštaliran Access? No, strogo profesialno, se razume.

Hehe a misliš da bi ji pustil da se igra z mojim???

Accessom seveda :)))

Baby,

napisi mi mail, pa ti bom poslal CD.

lp,

Robi

Sej ga ne morš poslat prek maila.Če si pa res tko dober in si mi ga prpravlen posodt al pa presnet se ti iz vsega srca zahvaljujem.

E-mail ni moj,ker sama nimam računalnika,vendar pa mi lahko na ta naslov pošlješ karkoli in dobiš vse dodatne informacije,ker sm kr dost dol.

Thanks!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close