Najdi forum

about:blank

Lep pozdrav

Upam da mi boste lahko čim bolj po domače razložili kaj je narobe in mi pomagali. Dobil sem nek virus ali nekaj podobnega (sploh ne vem kaj to je), in sedaj vedno ko odprem internet se mi odpre kr ena stran in piše da mam virus in da ga lahko tu odstranim v vrstici kjer je naslov strani pa piše about:blank. Sm hotu anti spayware program naložit (ene 3) in vsi so mi računalnik le skenirali za odstranitev pa moram plačati. Kako lahko to naredim zastonj? Prosim pomagajte mi.
Kak mesec nazaj sem si naložil giant antispayware a je ta po 15 dneh potekel. Sedaj pa noče več odstranjevat.
Hvala

Eeem… Rabimo malo več:
– kateri win?
– ‘kr ena stran’ je… ??
– protivirusni program, ki ga uporabljaš?
– …
mal bolj natančno, prosim 🙂

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Imam windows xp.
Ko odprem internet se mi odpre kot domača stran neka stran podobna yahooju, vendar v orodni vrstici Naslov le tega ni, temveč piše le about:blank.
Imam norton antivirusni program 2003.

Ko sem iskal na internetu kak brezplačni spyware removal, le tega nisem našel. Ponudijo ti le možnost da pregledajo računalnik da pa ti najden (nevem kako se reče) spyware(recimo) odstranijo pa moraš plačati. Ko sem dal scan computer na nekem spyware removal-u je ta odkril “browser hijack”. Domnevam da je to moj problem. Sedaj pa nevem kako ga odstraniti.

Hvala za kakršnokoli informacijo.

tule je cel kupček nasvetov, mogoče kateri zaleže tudi pri tebi.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Ne dolgo nazaj sem imela isti problem. Naložil se ti je nek brskljalnik, ki ga nikakor ne moreš odtsraniti. Torej, meni je všeč tale stvar, ko nobena druga več ne dela. Priporočam pa jo kar iz prve…..

Pojdi si snet Hijackthis (pogooglaj). Ko boš to naredil, se ti bo pokazalo, kaj bi moral vse snet. Vendar nikar ne naredi ničesar. Naredi edino LOG file, ki ga pošlješ na tole stran. Vsa nadaljna navodila, kaj narest, kaj snet itd. boš dobil tule, kjer se ti bo odprl tvoj post, katerega si shrani, potem pa te bodo usmerjali kaj lahko zbrišeš in kaj ne:

Najprej poskusi z brezplačnima programoma, Adware SE Personal in SpyBot S&D .

Mogoče poskusi še CWShreder .

Če po vseh treh ne bo bolje, potem uporabi HijackThis, kot je svetovala popcorn, log pa lahko namalaš tudi semkaj, da ne boš nekim amerom pošiljal.

Hvala vam vsem. Se mi je uspelo znebit mojih problemov. Zdj spet dela vse kot mora. Vsaj upam:). Poskusil sem z ad aware Se personal, in je našel ene stvari ki sem jih potem lahko zbrisal:). zdj mam spet svojo domačo stran:). Hvala vam še enkrat.

Samo še nekaj. Ker pač ne vem veliko o računalnikih, ne vem kaj je to LOG file o katerem ste govorili, in kako se ga naredi. Mi lahko kdo pove še to, da bom vedel za drugič:) Hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close