Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem a4 1.8t težko vžge

a4 1.8t težko vžge

imam težavo vozim audi a4 1.8t l 1997, ko avto stoji ene par ur ko je hladen zelo težko vže in to moraš 10 ali več verglat da vžge in malo zatrokira pol pa je vse vredu in dela kot mora, pa ga lahko ugasnem pa takoj s prve vžge pa sem začel pri svečkah, čeprav sem jih pred enim letom menjal pa sem dal druge notri pa spet isto, sem menjal zračni filter bil zelo umazan pa sem zamenjal z novim in spet ni vžgal kot mora, pa sem menjal becinski filter pa spet isto ko je bil hladen, tesnilo na glavi sem tudi menjal tesnilo je bilo že tudi bol ubogo, smo tudi šobe menjal spet isto bilo, sem ga mel tudi na računalniku pokazal ni nič pametnega samo napake, ker že dolgo ni bil priklopljen, zračna loputa tudi dela, becinska pumpa tudi dela menjal tudi akumulator, turbina vredu. Je mogoče toti elektronski čok kaj narobe. Skratka zmanjkalo mi je idej kaj bi lahko še bilo. Mislim da pa velika napaka ne more bit.
Če ima kdo kakšen nasvet.

Ufff, veliko stvari bi lahko bilo.

po opisu sodeč..
gre za napako na bencinski pumpi..
ko avto dolgo stoji, pumpa “spusti” bencin..in je potrebno večkrat verglat da se spet dvigne..
ko je avto topel, je bencin zadosti visoko..da v prvo vžge..

Ko si imel glavo doli, a ventile nisi popravil? Kakšno ima pa kompresijo?
Tesnilo glave, če je držalo ni imelo nobene veze z vžiganjem.
Če ni napaka na vodo goriva kot omenja @simpl, imaš lahko pregosto olje. Sploh pozimi se to pozna pri zagonu hladnega motorja.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

bencin nekje pusca slini in tlak v rezervarju opade ponavadi se do dogaja na cevi do šob
lp

New Report

Close