Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A1 sranje od sranja.

A1 sranje od sranja.

Odgovor na objavo uporabnika
Sanej, 13.11.2019 ob 19:47

Kaj se dogaja z A1 zadnje cajte? Tv nam nenormalno steka. Zamenjali smo celo kabel za internet ker smo mislili da je to razlog da steka, ampak to se dogaja se vedno….imajo spet kaksne tehnoloske tezave ki jih ne znajo odpravit al kaj?? Na koncu bo poloznica enaka tudi ce tvja sploh ne gledamo zaradi stekanja 😑

Sem pri telemachu in zadnje čase tudi skoz štekanje, zamrzovanje slike barvaste kocke čez cel zaslon. To največkrat traja 10-15 minut potem pa kot da nič ni bilo. Kak dan sploh ni problemov, kak dan pa več ur. Traja pa to zdaj kak teden. Drugače pa zadnje leto skoz neki izpadi signala itd. vsake par mesecev. Jaz se sprašujem kaj je z vsemi ponudniki, ker so očitno vsi za en drek zadne cajte.

Siol je najboljši, 13.11.2019 ob 21:42

Od nekdaj je najboljši bil vedno siol. Imel sem že Siol 8 let, nato sem šel na Telemach za dve leti in na t-2 za dve leti … zadnja dva sta mi 4 leta živce pila … stalno so se zgovarjali, da je vse v redu, da je z računalnikom nekaj narobe … a bejži no … mene ne morejo prepričati kaj takega, saj sem programer, zato računalnik in operacijski sistem poznam v malem prstu … zdaj sem 3 leta na siolu in stalno dela vse kot treba! So dragi, so pa tudi najboljši.

Isto pri nas pri telemachu. Krivijo nas, da je kriva naša tv, nekakšna kartica. A slišim, da tudi pri telemachu ima vedno več ljudi težave. Kako je potem kriva tv in kartica pri enem uporabniku, če ima več uporabnikov težave? Kreteni so pač leni, da bi delali. Naj jih zamenjajo.

To imate šit inštalacijo. Imam a1 že leta in nikoli nič narobe in to najnižjo hitrost do 10mbs.

Daleč stran od A1… Tudi jaz imam vsakodnevne težave in mi je prekipelo. Jutri menjam ponudnika?

Prevzem in nič za isto ceno, 06.04.2021 ob 02:35

Sem zgolj povedala, da če A1 prevzame podjetje, naj da nazaj iste programe za isto ceno.

Zakaj že? :=== Ti pa tudi sanjaš. Tistega podjetja ni več.

Zaračunajo pa vseeno polno ceno.

Če bi zveza potrošnikov pritisnila na operaterje, da v primeru nezagotavljanja storitev naročnik dobi upravičen popust % glede na čas nezagotavljanja storitev, sem prepričana, da bi se vsi bolj potrudili. Zdaj pa, izstavljajo račune, kasirajo…in delijo mastne dobičke

Točno tako-kot je napisano v naslovu: SRANJE OD SRANJA!

Telekom d.o.o.ti za boljše storitve manj zaračuna,vedno deluje,pa še kradejo ne!

ČE LE MORETE,ZAMENJAJTE OPERATERJA IN TO ČIM PREJ,KER A1 PRODAJA LAŽI IN HKRATI ZAVAJA KUPCE,ZAPOSLENI SO PA TAKO ALI DRUGAČE SAMI NESPOSOBNEŽI!

Da ne omenim politike plačila: ko si dolžan ti njim,so hitri pri izklopu,ko pa oni tebi dolgujejo ne manjka malo da si mora kupec sam pripisati dobroimetje,o vračilu pa lahko le sanja!Točno tako-kot je napisano v naslovu: SRANJE OD SRANJA!

Telekom d.o.o.ti za boljše storitve manj zaračuna,vedno deluje,pa še kradejo ne!

ČE LE MORETE,ZAMENJAJTE OPERATERJA IN TO ČIM PREJ,KER A1 PRODAJA LAŽI IN HKRATI ZAVAJA KUPCE,ZAPOSLENI SO PA TAKO ALI DRUGAČE SAMI NESPOSOBNEŽI!

Da ne omenim politike plačila: ko si dolžan ti njim,so hitri pri izklopu,ko pa oni tebi dolgujejo ne manjka malo da si mora kupec sam pripisati dobroimetje,o vračilu pa lahko le sanja!

Telemach je od vseh največja firma z najbolj prijaznim osebjem in tudi z razumnimi cenami. Žal mi je za moj premik k Telekomu!

V železnikih je bilo isto, ni kriv kabl, kriva je centrala OŠO, v tem primeru je Tritel v sodelovanju s komunalcem kupil rabljeno SLABO centralo v Nemčiji in jo montiral kot novo, vsakemu malo v žep pa je bilo, v glavnem net ni delal na velikih hitrostih, skoraj desetletje so se pritoževali da so jo zamenjali…

Že dolgo nazaj sem se rešil A1, prijatelj ki ima mobilni telefon na A1 ima ves čas neke težave z omrežjem, se prav čudim, da še vedno vztraja pri njih.

Bolje je dati kakšen evro več in da vse dela kot je treba. Telekom je res malo dražji, ampak dela vse, če je pa že kaj narobe pa hitro uredijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close