Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija A1…kateri naš ponudnik najugodnejši?

A1…kateri naš ponudnik najugodnejši?

Lep ozdrav
am bo kdo vedel pomagat. Partner je v tujini-avstriji pa ma številko A1. Pa me zanima kateri naš ponudnik je najbolj ugoden -da bi se splačalo klicat iz A1 nanj.
Tisti ki se spoznate na to lepo prosim

hvala in lp

Iz A1 v Slovenijo pogledaš na stran od A1 cenik tujina 🙂

Predvsem pa manjka podatek v Slovenijo kam? Mobitel, SImobil…….

ja saj ravno to sprašujem na katerega slovenskega naročnika bi bilo najugodneje…

uff 🙂 sem jaz narobe razumela

Žal ne znam nemško tako, da ti ne morem pomagat.
Vem pa, da je A1 del vodafona kot simobil. Vodafone ima ponavadi kakšne posebne akcije za klice v tujino. Plačaš posebej in potem kličeš poceni. Jaz bi se najprej to informirala ali mu A1 to ponuja.

V celotni EU velja, da so poenotili cene klicev. TAjko je cena klica iz Austrijer enaka za klic v Belgijo, Finsko ali pa v SLO. Evropska komisija je podala najvisjo se dovoljeno cena, ki pa jo bo preko poletja spez znizala. Pri nas Simobil vsem narocnikom storitev Eurocall vkljucil avtomaticno in brezplacno, na Mobitelu smo morali zanjo prositi.

Topsy ceno so res omejili vendar cene niso enotne. Še vedno se razlikujejo po državah eu in tudi po ponudnikih.

sem ti sla pogledat za te cene, pa bi morala vedeti tudi kater paket ima sklenjen. sem pa zasledila paket Europe 100, na tem paketu dobis vsak mesec 100 minut gratis telefoniranja v tujino, nad tem pa je minuta v tujino 50 centov. placilo na mesec imas za to pa 10 eur.
ce pa je tvoj partner avstrijc naj se pozanima za fiksno ceno za slovenijo iz stacionarnega telefona, teh moznosti je danes ze veliko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close