A vsak dan oblečete nove cunje?
Torej vsak teden opereš zase vsaj sedem nedrčkov (če jih doma ne nosiš), vsaj toliko majic, verjetno 14 hlačk, velik kup puloverjev, bluz, hlač, da o športnih oblačilih, brisačah, posteljnini, kuhinjskih krpah in pižamah ne govorim. Koliko pralnih strojev? Koliko “uničene” vode, praška, elektrike? Koliko časa porabiš za to?
Če še niste pomislili, je od vsakega posameznika odvisno, koliko se poti in kakšen vonj ima njegov pot. Tako so nekateri primorani zamenjati vsak dan 2 majici, pa bodo vseeno smrdeli, nekateri pa lahko eno majico oblečemo 3x pa bo dišala po svežem.
Pa da ne boste zdej govorili, da je to vse larifari in da sami sebe ne vohamo… Ljudje smo si različni. Če bi se veliko potila, bi pač majčke prala po vsakem nošenju 🙂
Se mi zdi pa butasto in neodgovorno, da se po enkratnem nošenju perejo hlače, puloverji, suknje, vse tiste debelejše stvari, pod katerimi je vsaj še ena plast oblačil. Sama nepotrebna potrošnja vode in energije.
Kok maste dela, nepotrebnega.vsaka zase ve, kaj je prav.
Meni npr. se zgodi da se določene dneve veliko bolj potim, takrat gre VSE kar je na meni v pranje, tudi če nosim le 5 minut.
Kadar pa se ne potim, lahko vsekakor kakšno majčko ali pulover oblečem tudi 2x, hlače večkrat.
Gospa po dvedno vse pa ima definitivno pomoč v gospodinjstvu, ali je brez otok in morda še brez partnerja ali je pač obsedena.Druge ni.
Pa lep pozdrav vsem,
Potem pa ni čudno, da vsak dan beremo o smrdljivih sodelavkah! Jaz si ne predstavljam, da majice, bluze oziroma zgornjega dela ter spodnjic in nogavic ne bi dala prat po vsakem nošenju. Če ste cel dan v službi, pa tudu če je vaše delo statično, me ne prepričate, da vaše majce dišijo po svežem. Bljak!
Forum je zaprt za komentiranje.