Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija a vi razumete, kaj Maja poje?

a vi razumete, kaj Maja poje?

Jaz jo pa razumem. In mi jer všeč. Večkrat, kot jo slišim, boljša mi je. TAko. Če komu ni in je ne razume, mi je prav figo mar. Pa dajte si že končno enkrat spraskat oči.

No, zdaj vsaj vidimo tekst (če ga že slišimo ne).
Matr, kakšno bedno besedilo….

In iz inata v sebi, se upiram znova tebi le

Baročna Vlašiča naj gresta raje v burekdžinico, ker tole ni ničemur podobno.

Maja ima res zelo dober glas, samo tole pesem ji pa ne privoščim. Mrmranje, nosljanje, požiranje zadnjih črk – ojej, ojej, kaj so ji dali tole za pet?

Nisem spremljala eme, a sedaj ko toliko govorite o tem komadu in maji sem šla na youtube pogledat – meni je pa komad ful všeč! Kako pravite, da ne gre v uho??? Meni je melodija ful všeč.

Moram pa priznati, da kolikor sem bila ful navdušena nad Majo in sem zelo navijala zanjo na talentih, me je tule z glasom razočarala…totalno preveč nosljavo, da ne bom rekla zafnano. Žal. Čeprav je še vedno dobro nastopila in kot pravim, komad mi je všeč, ampak s tem svojim potencialom bi lahko več naredila.

Imam glasbeno zaledje, klavir in 7 let solo petja, klasičnega, tako da vem, kaj je petje. Maja je super potencial, samo za moj okus gre daleč preveč v neko komercialno štanco in preveč posiljeno potencirano petje. Tehnika pa ni dobra, ker je pol glasu ostalo v grlu ali tam nekje za nosom.

Ampak še vedno, fajn pveka in upam, da ji uspe. Predvsem pa zelo upam, da bo prišla v roke dobrim pevskim pedagogom.

zalostno, da slovenci menite da je to lep glas… v cem ze?? poje skozi nos, popolnoma nic se je ne razume, momlja, prav sramotno, popolnoma neprimerljivo z kaksno nuso derendo, ker to so neverjetni vokali.

Dejstvo je, da ste jo slovenci volili samo zaradi te “slovenija ima talent” manije, ker ste cisto vsi obsedeni z njimi, manjka samo se da se kaksna mala lina kje pojavi, kaos.

ne samo da je pesem zanic in ne dojames ritma, prav mucno je poslusati njeno momlanje in napenjanje. sploh ne razumem kako lahko govorimo o lepem vokalu!!! naj sama sebe poslusa in ji bo jasno !!!

zenska jaoooo ki si nas ozmerjala za zafurstrirane zenske… ce zelis smo, ampak ti si pa gluha ali pa samo blesava!! ne gre se sploh za to da poje v foneticno brezhibni slovenscini, ampak tudi ce bi pela v kitajscini, bi se njeno napenjanje in pacenje slisilo. v vsakem jeziku se vidi da poje skoz nos. in ce je to za vas izjemen vokal, potem pa zivite v napacni iluziji… slovenija ima telent iluziji, najbolj butasti in ponizujoci oddaji.

lp

večina slovenk poje skoz nosnice in z uporabo pilotske angleščine al francoščine je pač tako v tej glazbi ,pač so nas hotli mal napizdit eh klinc pa taka muzka ,to je prevara pa blagijat ,,pa saj lahk poje tud tisto …na planincah pa o žgancih[center][/center]

Pa vi Slovenci ste pa res zabiti moram rečt.

Nič ne rečem, Maja je meni super za poslušat, ima super glas itd..

Ampak da se navadni laiki ali pa še to ne, spravite komentirati da ima tako izjemen glas da v Sloveniji nima konkurence ste pa res zabiti do amena. Pa kaj ste res vsi tako usekani na te talente, da mislite da ljudje ki pridejo iz tega so dejansko najboljši?!

Ljudje z GLASBENIM znanjem, in to večletnim, vam govorijo da njena tehnika ni ok, ta preveč poje skozi nos, kar je res in tudi žalostno saj ima po mojem mnenju punca še večji potencial – če se bo le odvadila petja skozi nos.

Laiki pa prosim ne kometirajte tako kot da ste eksperti v vsem, poznam take tipe ljudi, jih je Slovenija polna in zaradi takih tudi smo kjer smo.

Zabiti.

Drugače pa bravo Maja!

New Report

Close