A veste…..
Brez zamere,meni se ne zdiš zaradi tega pridna.Ljudje garajo dosti hujša dela,naprimer kot študentka sem videla kako starejše tete pomivajo posodo v kuhinjah pri +40 stopinjah,ali pa naprimer čistilke,ki pucajo šole,firme……tako,da se mi absolutno ne zdiš ne vem kako pridna.Zato pač,ker ljudje po tem svetu RES GARAJO!! In je ta tvoj takoimenovani “napor” nič v primerjavi z zgoraj opisanim.Sicer to “pisarno”pucaš zase…..ne vem zakaj se ti zdi,da si češ pridna..saj sama sediš v njej in če človek ne mara packanja,je menda normalno,da si očisti.Ne?
Priporočam ti večmesečno garanje zgoraj omenjenih del,potem pa,če boš vzdržala med pomijami in smrdečo posodo celo poletje(kot sem jaz in kot vzdržijo mnogi,ker se morajo preživljat),se mi javi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
M1,se strinjam s teboj.Tudi jaz sem kot študentka videla kako ljudje garajo.Mnogi so tako razcrkljani,da mislijo,če imajo viledo v rokah,da so ne vem kako marljivi…Mislim halo…Res si življensko to napisala……Naj malo te posedajoče riti vidijo kaj pomeni realnost!!!!!!!>Sicer ti čestitam,da si vzdržala pomivat cele počitnice posodo.
Se strinjam z M1 in Katrin……Ljudje,ki posedajo po pisarnicah nimajo pojma,kaj pomeni na nogah stati naprimer v kuhinji ali kot čistilka po 9 ur dnevno………to so res heroji,ki garajo……….te deklce po pisarnah pojma nimajo……………….Jaz sem doštudirala ob fizičnem garanju…….zdaj imam življenje,ki si ga res zaslužim…..
pa dekleta, kaj je z vami!!! a si vi nikdar ne rečete takole hudomušno “ma sem bla danes pridna. sem že zlikala, pa postlo postlala, pa psa nafutrala…” jest res ne razumem, kako ste lahko tako zelo na robu z živci, da smo čakate, na kaj se boste lahko obesile. in če ste v tej temici videle kaj tako zelo grozečega in nesprejemljivega rabite strokovno pomoč. pa brez zamere – dejte se mal v roke vzet.
Avtor: Tanja&
Datum: 24-06-04 11:49
Pač,ni pridna,če si puca svoj plac…naj si ga pač spuca,če hoče met čisto….ima pa Kurec prav,ko je napisal,da bolj slabo ona to puca,če piše zraven po netu………. 🙂 sorry,je pač res.
Kurec24cm:
je pa vprašanje če ona sploh puče in ni to napisala samo zato da preganja dolgčas.
Forum je zaprt za komentiranje.