Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A vam je Grenivka422 normalna?

A vam je Grenivka422 normalna?

Če se gremo opravljati uporabnike MON-a, pa dajmo še Grenivko.

Kakšno mnenje imate o njej? Ali se vam zdi pristna, simpatična, tečna, itd.?

Buy Star Ruby Grapefruit Online - Shop Fresh Food on Carrefour UAE

Darwin, Grenivka, Para Bellum,  Ludi in Robi.

Za tri vem, da so različne osebe, ostalo so najbrž alteregi enega izmed njih.

Joj, kolk sem se nasmejala, ko sem tale zapis videla.

Se je ravno 5 minut nazaj moj cenjeni soprog nekaj “namrdoval”, da take siciljanske pomaranče pa niso pomaranče in sem mu šla prav slike iskat. Ha, ha, ha, super so.

Grenivka je nenormalna, tako kot jaz.

To je pa vaša normalnost.

Novi horori iz Australije – necijepljenoj majci nasilno oduzimaju dijete

Juhu bruhu ??? jaz nobenemu nič ne zamerim, o posameznih uporabnikih imam že tako svoje mnenje, čeprav sem res malo gor, tako da me popolnoma nič ne gane. Ostajam pri svoji resnici in pravičnosti, o normalnosti se pa vidi po pisanju posameznika … 🙂 Dejmo Harvey Norman ?? akcija!

Odgovor na objavo uporabnika
Grenivka422, 15.12.2021 ob 17:14

Juhu bruhu ??? jaz nobenemu nič ne zamerim, o posameznih uporabnikih imam že tako svoje mnenje, čeprav sem res malo gor, tako da me popolnoma nič ne gane. Ostajam pri svoji resnici in pravičnosti, o normalnosti se pa vidi po pisanju posameznika … 🙂 Dejmo Harvey Norman ?? akcija!

Z vsemi temi smiley-ji pa res izpadeš kot psihič..

Robi650, 15.12.2021 ob 17:06

Grenivka je nenormalna, tako kot jaz.

To je pa vaša normalnost.

Novi horori iz Australije – necijepljenoj majci nasilno oduzimaju dijete

Ne drugih tunkat v drek. Ti si edini nenormalen psihopat tukaj. Zdravit se že pojdi. Nihče ne odpira teh tvojih linkov, če ti še ni jasno do zdaj.

Grenivka sicer očitno verjame v neke teorije zarote, itd…, ampak drugače se zdi pa ok oseba.

halo halo, 15.12.2021 ob 17:16

Z vsemi temi smiley-ji pa res izpadeš kot psihič..

Ti si pa one man band, odpreš temo, sprašuješ, odgovarjaš :))) verjetno zraven še vzdihuješ ????? sej pri kakšni produktivni debati te ne moremo brat, a ne?

Ljudje božji, ne se delit in kregat, združevat bi se mogli! Takrat bomo zmagali.

Grenivka je srčna, to pa počasi ni več normalno videt..

CrazY FroG ?, 15.12.2021 ob 17:25

Grenivka je srčna, to pa počasi ni več normalno videt..

Hvala. Meni se zdi zelo  žalostno, kaj sistem in deep state delata iz ljudi. Tako močno smo se razdelili, da to pa res ni normalno. Pa to odpiranje tem, kdo je normalen na forumu, je otročje … to je nivo otroškega vrtca … Ampak če koga to veseli, naj piše ?

Grenivka422, 15.12.2021 ob 17:31

Hvala. Meni se zdi zelo  žalostno, kaj sistem in deep state delata iz ljudi. Tako močno smo se razdelili, da to pa res ni normalno. Pa to odpiranje tem, kdo je normalen na forumu, je otročje … to je nivo otroškega vrtca … Ampak če koga to veseli, naj piše ?

Mja, sej ni treba, da se pustimo sistemu, da iz nas potegne najslabše, še vedno sami odgovarjamo zase.. vsi smo kdaj “bad guy”, je pa dobro met mejo.. žalostno je bolj kk številčno ta zloba vznika iz vseh strani.. zame v tej agoniji ni zmagovalec cepljen/necepljen, ampak tist, ki ohranja srčnost..

CrazY FroG ?, 15.12.2021 ob 17:40

Mja, sej ni treba, da se pustimo sistemu, da iz nas potegne najslabše, še vedno sami odgovarjamo zase.. vsi smo kdaj “bad guy”, je pa dobro met mejo.. žalostno je bolj kk številčno ta zloba vznika iz vseh strani.. zame v tej agoniji ni zmagovalec cepljen/necepljen, ampak tist, ki ohranja srčnost..

Tako nekako bi moglo bit ja. Biti človek, pa so mnogi to pozabili.

Mislim, da ne moreš pozabiti kdo si.

Že pred letom in pol sem pisal, da so največji ljubitelji in zagovorniki tega covid zločina tisti, ki so polni zlobe, sovraštva, zamer….In to je tisto, kar bi nas moralo skrbeti glede vsega tega covid sranja in kam nas to vodi, če bomo temu sledili.

Zato ljudje niso pozbili kdo so, ampak le pokazali kdo so.

Človek je nevidno bitje v materialnem telesu. Med sabo komuniciramo kot nevidna bitja.

Robi917, 15.12.2021 ob 18:26

Mislim, da ne moreš pozabiti kdo si.

Že pred letom in pol sem pisal, da so največji ljubitelji in zagovorniki tega covid zločina tisti, ki so polni zlobe, sovraštva, zamer….In to je tisto, kar bi nas moralo skrbeti glede vsega tega covid sranja in kam nas to vodi, če bomo temu sledili.

Zato ljudje niso pozbili kdo so, ampak le pokazali kdo so.

Ja tako je. Pokazali s(m)o se, kdo in kaj. Zdaj je že toliko anomalij in laži zunaj, da bi vsaj vsak tretji moral pogruntat, da gre za hudo načrtovano stvar. Najlažje je pisat bedarije, težje se je osredotočiti na bistvo, na dejstva. Pa da vsaj vsak sam pri sebi pogleda na net, koliko tega je že zunaj. Sploh kar se cepljenja otrok in zdravih ljudi tiče! Največji krivci pa so mediji.

Mediji so le trobila, ki trobijo kar jim lastniki naročijo. Vidi se, da so ljudje brez morale, zato pa so se tako zlahka prodali za denar.

Pa saj smo že prej brali teme o vsakodnevnem varanju, laganju, izkoriščanju, aferah…Vse to je bila že prej naša vsakodnevna realnost.

Redki se borijo za resnico, pravičnost in pošteno družbo.

Robi650, 15.12.2021 ob 18:53

Mediji so le trobila, ki trobijo kar jim lastniki naročijo. Vidi se, da so ljudje brez morale, zato pa so se tako zlahka prodali za denar.

Pa saj smo že prej brali teme o vsakodnevnem varanju, laganju, izkoriščanju, aferah…Vse to je bila že prej naša vsakodnevna realnost.

Redki se borijo za resnico, pravičnost in pošteno družbo.

Zato pa kar naenkrat dva rivala – pop greznica in RTV sodelujeta s skupno oddajo o covidu, briga njih za naše zdravje. Seveda je denar v ozadju. Sicer pa je najlažje napisat, da nisi normalen, če želiš pisat o resnici. Mene več nič ne preseneča v tej družbi. Sploh pa na tem forumu ?

Ne vem zakaj ves čas omenja Harvey Norman?  Mogoče bi rada šla tja pa nima PCT?

usekana, 15.12.2021 ob 20:10

Ne vem zakaj ves čas omenja Harvey Norman?  Mogoče bi rada šla tja pa nima PCT?

Akcija! Gremo Harvey Norman! Akcija pljuvalcev, hec. Spomnejo me na to odurno reklamo ?

xrobe, 15.12.2021 ob 18:27

Človek je nevidno bitje v materialnem telesu. Med sabo komuniciramo kot nevidna bitja.

Vidiš, tu pa ni zvezdic ….. Sami sivi oblaki …..

Anonimno 3531, 15.12.2021 ob 17:17

Ne drugih tunkat v drek. Ti si edini nenormalen psihopat tukaj. Zdravit se že pojdi. Nihče ne odpira teh tvojih linkov, če ti še ni jasno do zdaj.

Grenivka sicer očitno verjame v neke teorije zarote, itd…, ampak drugače se zdi pa ok oseba.

O, pa jih odpiramo, vsak dan – Robijeve video dokumente, beremo njegove komentarje in premišljujemo o vsebini, mu pritrjujejo in ga spoštujemo za neumorni boj za resnico in svobodo.

Vi, brezoblični anonimneži, vsi, ki nimate lastnega mnenja, niti ponosa niti dostojnosti, kaj šele dostojanstva, sočutja in pameti, vi pa se nizkotno naslajate nad lastno kolektivno sprijenostjo, ki ste jo do kraja nečloveško in prezira vredno izrazili v tem postu. Kaklus klan, ki zažge črnca za obred lastne nadvlade nečloveške sprijenosti.

Niti Grenivka niti Robi nista običajna oziroma – po vaše – ‘normalna’ človeka in prav zato izstopata na tem forumu, kjer vas je večina običajnih slovenskih podložnikov, ki sledite vsej sodrgi na javni televiziji, od politike do primitivnih oddaj, kar je iz vas naredilo OBIČAJNE SPRIJENCE.

Običajni ljudje so kot socialni razred najnevarnejši  – bili so plodna podlaga za razvoj zgodovinskega nacizma. Vi, običajneži,  ki se imate za normalne, ste pa plodna podlaga za slovensko-evropski novodobni fašizem.

In cepljenje vam ne bo pomagalo. Nekaterim bo oslabijo še tiste nevrološke funkcije, s katerimi deklarirate svojo podloznisko sprijenost kot vulgarno ‘normalnost’.

Asena V., 15.12.2021 ob 20:46

O, pa jih odpiramo, vsak dan – Robijeve video dokumente, beremo njegove komentarje in premišljujemo o vsebini, mu pritrjujejo in ga spoštujemo za neumorni boj za resnico in svobodo.

Vi, brezoblični anonimneži, vsi, ki nimate lastnega mnenja, niti ponosa niti dostojnosti, kaj šele dostojanstva, sočutja in pameti, vi pa se nizkotno naslajate nad lastno kolektivno sprijenostjo, ki ste jo do kraja nečloveško in prezira vredno izrazili v tem postu. Kaklus klan, ki zažge črnca za obred lastne nadvlade nečloveške sprijenosti.

Niti Grenivka niti Robi nista običajna oziroma – po vaše – ‘normalna’ človeka in prav zato izstopata na tem forumu, kjer vas je večina običajnih slovenskih podložnikov, ki sledite vsej sodrgi na javni televiziji, od politike do primitivnih oddaj, kar je iz vas naredilo OBIČAJNE SPRIJENCE.

Običajni ljudje so kot socialni razred najnevarnejši  – bili so plodna podlaga za razvoj zgodovinskega nacizma. Vi, običajneži,  ki se imate za normalne, ste pa plodna podlaga za slovensko-evropski novodobni fašizem.

In cepljenje vam ne bo pomagalo. Nekaterim bo oslabijo še tiste nevrološke funkcije, s katerimi deklarirate svojo podloznisko sprijenost kot vulgarno ‘normalnost’.

Mnenja so različna, tudi o uporabnikih.  Vsi imamo pravico do svojega mnenja. Se pa strinjam, da način izražanja mnenj tukaj ni vedno na nivoju . To se pa lahko zahvalimo moderatorjem.

Brezoblični anonimous

čvekači dajte, 15.12.2021 ob 16:32

Če se gremo opravljati uporabnike MON-a, pa dajmo še Grenivko.

Kakšno mnenje imate o njej? Ali se vam zdi pristna, simpatična, tečna, itd.?

Buy Star Ruby Grapefruit Online - Shop Fresh Food on Carrefour UAE

Crkn avtor teme… s temo vred

Vred z moderatorji

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close