Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija A vam dela Viasat history?

A vam dela Viasat history?

Zelo rada gledam zgodovinske dokumentarce na tv in že dva dni opažam, da na kanalu 53 (imamo siol) ni več kanala Viasat history. Po netu iščem, a ne najdem razloga za to, da ga ni več. Na strani siola piše, da je pri oddaji sporeda prišlo do napake pri tem kanalu. Ali ve kdo kaj več? Namesto njega je nek brezvezni program o računalniških igricah. Tudi kanal 54 ni pravi.

A ni bilo ravno dva dni nazaj tukaj objavljeno, da SIOL nekaj programov umika – se mi zdi, da je bil tudi Viasat med njimi?

ja- Viasat history, Viasat explorer, TV1000, pa mogoče še kak-niso podaljšali pogodbe.

Sem bila še bolj vztrajna pri iskanju (včeraj mi ni zneslo več)in sem odkrila enako. TOTALEN ŠOK!

To je bil kanal, ki sem ga gledala dve tretjini časa. Ta, in Explorer, ki je tudi ukinjen. In sedaj je konec. Namesto njih bodo eni kanali z nekimi jugoslovanskimi filmi. Halooooooo!!!!???

Najraje bi šla in jih razbila. Na siol sem šla izključno zaradi zgodovinskih kanalov in zaradi dokumentarcev – kar dva kanala so mi vzeli. NAJRAJE BI JIH RAZBILA.

Tako sem jezna, da ne znam povedati. Kaj je potrebno narediti, da greš h drugemu ponudniku? A je dovolj, da samo pokličeš siol in rečeš, da jih nočešveš? In kličeš druge, da te priklopijo? Ali ti morajo kaj naredit doma?

Ne morem verjet, da so šli skenslat najboljše programe.

najprej pokliči novega ponudnika in ti bodo oni vse razložili, kaj je treba narediti. In na Siol, koliko vnaprej je potrebna odjava.

Mi nismo na Siolu, pa imamo še vse naštete programe.

In ravnokar gledam Viasat History. :))

Če so vam tej programi pomembni, presedlajte na T-2 ali Telemach, pa še prihranili boste za enako ali več storitev. Optika na T-2 je zakon, če pa se pri vas ne da priklopiti na optiko od T-2, se da priključiti na optiko od TS za doplačilo(5€ na mesec)

Ti ne rabiš narediti nič, edino da greš v poslovalnico novega ponudnika-najboljši so T-2, Telemach in Amis. Tam jim pojasniš kako in kaj in oni s Siolom sami uredijo vse stvari(bodisi prenos številke itd.)

Ne razumem kako ste lahko na Siolu še vedno, ko pa pri drugih ponudnikih dobiš več storitev za manj denarja.

Na Siolu sem bila, ker so starši zrihtali vse to, in tisti krat je bil Siol kar hvaljen. Sedaj pa sama prevzemam stroške (imam trajnik) in se mi zdi brezveze, da bi plačevala nekaj, kar skoraj ne uporabljam več – tv skoraj ne gledam razen dokumentarcev…

Bojim se le, kaj bo to potegnilo s seboj – kolikor se spomnim, so iz siola prinesli modem in to? Nekaj vem,da smo morali sami dokupiti.

Nič se ne boj. Modem boš morala vrniti Siolu. Kaj pa ste sami dokupili?

imam MEGA na siolu zdaj preklopim na standard a ima TELEMACH DOBR INTERNET PREJ SEM IMEL NJIHOV TV

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close